Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Beyaz tv de o kadar konustuktan sonra gelirse karakterini bir kez daha test etmiş olacağız.
Gene diyorum hep diyecem, sadece işini yapacak olan bi Arda inanılmaz verim sağlar. Ama şu şartlarda sadece futbola yönelmesi gibi bi durum yok. Magazincilerin ekmeğine yağ sürer başka da bişey yapamaz. O yüzden gelmemeli.

Takımda adamlık eksikliği bariz gözükmekte futbolculuğu bir kenara bırakıp adamlık yetenekleriyle değerlendirmek lazım.Kendisi gerçek bir adamdır adamın dibidir karesidir adamlığın kainatta ulaşabileceği son noktadır.Gelsin ve camiamıza adamlık dersleri versin taktik antremanların yerini adamlık antremanları alsın.

Su mantiksizliga bak . Bu adam 6 ay oynayamayacagi zaman neden kiralanmadi bir yere ?

simdi 44 milyon euro ya mal olmus adami bir turk klubune bedavaya yakin kiralamak nedir

demek ki adamlar eger bu is olursa , o denli kurtulmak istiyorlar , sen de baliklama atlarsan pes dursun yani

arda aptal adam degil seyircinin kendisine olan hislerini biliyor,umarım ona göre davranır

muhtemelen arda sayesinde hakemler eskisi gibi kıyamaz,en az tinerciler kadarda penaltı alırız,uzun adam olacak arkamızda

Şu an ülkenin en antipatik isimlerinden biri haline gelmiş bir adamdan bahsediyoruz. Bunun kulübe ve takıma vereceği zararı hesap edemiyor musun? Sadece topunu oynarsa niye laf edelim ama biliyoruz ki sadece topunu oynayamayacak birbirimizi kandırmayalım. Bizimkiler bile bile lades diyorlar lakin çok kötü patlayabilir. Bir kere bu derece siyasete bulaşmış bir herifi takımımda görmek istemiyorum. Böyle adamlardan gelecek hayır hiç gelmesin daha iyi.

Her şeyi geçtim seninle peşinen niye anlaşıyoruz? Böyle bir şeye kimse mecbur değil. İkincisi oyuncu sahaya adım atmadan moral bozmak bitirmek gibi şeyler de nereden çıktı? Böyle şeyler yaptığımı nereden çıkardın? Yapsam seninle niye anlaşıyorum sen kimsin? Ne anlattığını kendin de bilmiyorsun ya neyse...

yöneticiyim kimseye eyvallahım yok.kimseyle anlaşmam da yok.olamazda.

herkese posta koyarım diyosun yani.

Benzer biri de ultraslanın başında var.Sucuk reiz.

eyvallah gardaş.Bu muhabbet burada biter.

aziz acun ve rıdvan 4 gözle bize gelmesini bekliyor bunun.

Futbol oynamayı özlemişse,

Futbola kendini verirse

Şüphesiz ki takıma müthiş bir katkı verecektir

Aksi takdirde takıma zarar verecek olursa Galatasaray taraftarı gerekeni yapar

Umarım ilk dediğim gibi gelir

Ve kaptanımız olarak sezon sonu şampiyonluk kupasını kaldırır Koca Kafamız

Futbol oynamayı özlemişse,

Futbola kendini verirse

Şüphesiz ki takıma müthiş bir katkı verecektir

Aksi takdirde takıma zarar verecek olursa Galatasaray taraftarı gerekeni yapar

Umarım ilk dediğim gibi gelir

Ve kaptanımız olarak sezon sonu şampiyonluk kupasını kaldırır Koca Kafamız

Galatasaray taraftarı yapsa dursuna yapardı grçelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sizin yazdıklarınızı gördükten sonra kop gel Arda diyorum artık.şunları utandır hepsini not aldım hepsi senin futbolundan sonra u dönüşü yapacaklar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendi ayağına sıkmak demek bu olsa gerek...

Şimdi bu adam form tutamazda 3-4 hafta tudor buna ilk 11 de yer verep Arda olmaz yedekte tutarsa ne olacak ?

Bu süreçte birde galatasaray puan kaybetmeye başlarsa basın direk tudoru taraftarın önüne atıcak . Taraftarda başlayacak söylenmeye.

Yada takım iyi giderken arda oyuna girse ve istenileni veremezse taraftar ardayı yuhladığında ne olacak ?

Arda başlicak basın önünde yine demeç vermeye .

Arkadaş şu an herkes tarafından sadece galatasarayın liderliği ve güzel futbolu konuşuluyorken Arda kaç gündür galatasarayın önüne geçti .

Ve gelirse konuşulan tek konu her hafta hep arda olacak.

Arda nın gece hayatını bırakacağını . Form tutacağını falan düşünen sadece polyannacılık yapıyor.

Arda bu saatten sonra galatasaraya faydası olmaz zararı olur....

Bir haber okudum Nakoulma ile ilgili . ilgileniomusuz. Eğer doğruysa çok iyi hamle olur.

Ardadan kat ve kat fazla katkı yapar. Adam taş gibi güçlü kuvvetli dikine çok iyi oynayabilen bir adam.

3 büyüklere çok önceden gelmesi gerekirdi.

Geri
Üst Alt