Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Carole'nin gelişeceğini sanmıyorum , çok sınırlı bir ilerleme olur.Bence satalım gitsin.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bu arada Bruma'nın kiralık teklif edildiği haberleri dolanıyor bence onun konusunu açın.

Kesinlikle alınmalı çok beğenmiştim milli takımda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yedeklerimiz bu kadar kötüyken genç yetenekli yerli topçuları takıma katmak mükemmel olur

Hem Kaan gayet sevdiğimiz bir topçu ...

Arkadaş Carole 'den bir bok olmaz inş Sevilla bir halt yerde alırlar Carole 'ün bonservisini ...

Mantıklı bir hamle olur. Vasat bir oyuncu ama vasatı da standart bir isim.

Sabri gibi 5 maç berbat olup, 1-2 maç müthiş oynamaz ama girdiği her maç 10 üzerinden 6 verir.

Yahu Asamoahı göbeğe koyarsın sola koyarsın Carole Marcelo gibi olsa ne yazar Asamoah %100 alınmalıdır.. Bakın bu yılki transferler inanılmaz scout başarısı falan değil Maicon-Fernando-Gomis-Mariano kendini Avrupada ispatlamış kaliteli isimler..Asamoah da bu politikanın devamı şeklinde olacak..Fantaziye gerek yok..Bu ülkede başarı 28-30 yaş civarındaki kaliteli topçularla geliyor..

Son düzenleme:
Carole'nin gelişeceğini sanmıyorum , çok sınırlı bir ilerleme olur.Bence satalım gitsin.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bu arada Bruma'nın kiralık teklif edildiği haberleri dolanıyor bence onun konusunu açın.
Flood yapma

~Zevklerimiz aynı ama dertlerimiz farklı… Oradan kaybediyosun. ~

Carole için gerçekten satın alma opsiyonu var mı? KAP bildiriminde böyle birşey yazmıyordu gibi geliyor bana.

sent via GSC

Bu sene o beklenilen "patlama" yı yaşıyor bir nevi. "Bir nevi patlama" dedim çünkü tam bir patlama değil daha çok öne çıkma diyebiliriz.

Alınsın bence. Ama bence stoper için yetersiz hâlâ.

sent via GSC

Carole için gerçekten satın alma opsiyonu var mı? KAP bildiriminde böyle birşey yazmıyordu gibi geliyor bana.

sent via GSC

"Profesyonel futbolcularımızdan Lionel Jules Carole'un 2017-2018 sezonunun sonuna kadar Sevilla F.C.S.A.D. (Sevilla) kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Sevilla kulübü Şirketimize 350.000 Euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca, Sevilla Kulübü 31.05.2018 tarihine kadar net 3.500.000 Euro bonservis ücreti ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma hakkına sahiptir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Var, cok fazla da degil aslinda.

Geri
Üst Alt