Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
arton48579.jpg

27 yaşındaki brahimiyi 10 milyon civarına alırsak çok büyük bir transfer başarısı olur.. ilk 2 yıl portoyu tek başına sırtlıyordu son dönemlerde pek izleyemedim

Brahimi'nin alinmasi cok zor ya... Evet Feghouli bizde, evet kontrati 2019'da bitiyor; ama yine de Porto ucuza birakmaya yanasmayacak, buyuk liglerin takimlari da (ozellikle PL takimlari) almak isteyecektir. Maddi anlamda onlarla bas edebilir miyiz bilmiyorum.

Feghouli + CL faktorunu kullansak, Porto'yu da 10m € gibi bir bedele ikna edebilirsek, dugmeye basilmasi gerek. Oyun sistemimize cuk diye oturacak, alabilecegimiz en ust duzey oyunculardan biri.

Hakkinda soylenebilecek tek negatif sey sol ayakli olmamasi. Varsin olmasin.

Devre arasında Jahovici alabileceğimizi sanmıyorum.

Jahovic olmasa da olur aslında kontra atakta etkili hızlı adam geçebilen bir forvet lazım. Sinan akıllı olsa sezon sonu beklenip duruma göre eli yüzü düzgün bir isim alınabilir. Jahovic elzem değil önemli olan Asamoah, Akbaba, Poko.

Bence kucuk dusunuyorsunuz, Poko'dan daha iyi bir DM alinabilir.

20'li yaslarinda uygun maliyetli Fransiz bir DM'yi tercih ederim. Hele ki Fernando gibi bir rol model varken takimda.

tolga ve garry'i iyi paraya satarsak üstüne 5-6m avro koyup alabiliriz

Son düzenleme:
Reyting kokan hareketler bunlar biladerim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında imkansız değil ama çok sağlam kaynak lazım Garry Tolga Sinan 3-5 e bakmadan satmak lazım

Porto'dan ucuza oyuncu alamayız geçin o işi 20 milyon isterler en az

Geri
Üst Alt