Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Yabancı sınırının kesin olarak geleceği birilerinin kulaklarına fısıldanmış gibi sanki.

Tolcay ne lan... Pazar malı Tolga gibi.

Bu sezon Galatasaray forması ile çıktığı 6 maçta 5 gol kaydeden Tolga Ciğerci’nin kardeşi Florya’nın radarına girdi.

Sportif Direktör Cenk Ergün ve başkan Dursun Özbek’in kararı ile Avrupa’da gurbetçi yetenek arayışında olan G.Saray Kulübünün Scout ekibi, Tolcay Ciğerci’yi takibe aldı.

Tolcay+Cigerci+SpVgg+Greuther+Fuerth+Team+lMoWuYMnp91l.jpg

Tolga Ciğerci’nin, 22 yaşındaki kardeşi Tolcay Ciğerci sarı kırmızılı kulüp tarafından takibe alındı.
Greuther Fürth takımında forma giyen ve 10 numara pozisyonunda oynayan Tolcay Ciğerci, bu sezon Almanya 2.Liginde 4 asiste imza attı.
10 numara pozisyonunun yanı sıra merkez orta saha ve ön libero olarak da forma giyebilen Tolcay Ciğerci’nin fizik gücünün yüksek, başarılı pas yüzdesi ile ‘joker’ özelliği olan bir futbolcu olduğuna dikkat çekildi.

Türkiye U18 Milli Takımında da forma giyen Tolcay Ciğerci’yi scout ekibinin yakından takip ettiği ortaya çıktı.

Haziran 2019’a kadar Greuther Fürth Kulübü ile kontratı olan Tolcay Ciğerci’nin sezon içindeki performansı, gelişimi izlenip scout ekibinin raporu, Tudor ile Ergün’ün düşüncesine göre sezon sonu yada devre arasında bir hamle yapılma ihtimali bulunuyor.

Gözlerim kanadı... Konu tarihine, Fotoğrafa ve Konu içeriğe tekrar tekrar baktım..

iyi değilim sanırım ben :(

Hahahaha bir kaç hafta önce Tolga nın konusunda yazmıştım yakında bu çocuğun adı geçmeye başlar diye. Bizim medya yine yanıltmadı beni.

sent via GSC

Tolcay ney lan ?=

Tolga yı zaten koyduk, Olcay mı koysak Tolgay mı derken ailece fantazi yapmışlar ortaya karışık. Başka çocuk yapmayın siz. Civcive mi isim koyuyosunuz insan l@n bu insan.
..
.

Son düzenleme:
gerek yok
takim iyi olmasa su anda en cok küfrü yine tolga yiyordu

tolgay + olcay = tolcay

olcay + tolga = olga

oldu olacak olga koysaydiniz reziler herifler.

bkz. isim koyarken bokunu cikarmak.

Geri
Üst Alt