Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Allegri ligde 4 maç 90 dk sol bekte oynatmış yalnız, Sandro'nun bir sakatlığı da görünmüyor. Ben kıllandım bu işten.

[FONT=&quot]AS | The Sun'ın haberine göre Rafa Benitez, Muslera'yı kafaya takmış.

[/FONT]
DNDIep8WAAAMbNK.jpg

DNC-fZZWsAAlUOj.jpg

max 3-4 fazlasi mantiksiz gerci bizim aptallar gider belhandanin son senesi olmasina ragmen 6-9arasi bonservise anlasirlar!!!

Birakin GSE bilmem ne rutbesini de klube kongre uyesi olun bir ciddiyeti olsun ugrastiginiz seyin

3 gundur kim hangi apoleti takmis , yok o onu kiskaniyor muymusu okuyoruz , ben GS kongre uyesi diyince yemedigim laf kalmadi

bu yuzden ben de artik her baslikta bu muhabbet gecince "gelin kongre uyesi olun bari ugrastiginiza degsin" diyorum
Ben olmak istiyorum. Proseduru nedir? Yardimci olur musun?

3 gundur kim hangi apoleti takmis , yok o onu kiskaniyor muymusu okuyoruz , ben GS kongre uyesi diyince yemedigim laf kalmadi

bu yuzden ben de artik her baslikta bu muhabbet gecince "gelin kongre uyesi olun bari ugrastiginiza degsin" diyorum
Görmedim ya bu konudada mı GSE mevzusu var :asd:

Bence de forumdaki apoletlerin bir manası yok. Kongre üyesi olmanın da pek bir numarası yok ama anlattığın kadarıyla, çıkıp konuşmak bile dert.

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi.
Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi.

Kanuni Sultan Süleyman

Kısaca hepimiz öleceğiz. Rütbeleri boşverin :D

evet yok ,soylemistim zaten ama insanlarimiz bu kadar bu islerin pesinde madem ,ben de dedim ki kastirin kongre uyesi olun iki lak lak ederiz toplantilarda

bizimkisi mizah

soran kisiye de yardimci olayim , form doldurup klube teslim edip bekliyorsunuz , her sene yapiliyordu sonra sanirim otomatiklestirdiler , ben olali cok oldugu icin guncel durumu bilmiyorum

klubu arayip bilgilenirseniz foruma da aktarin da 1000 kisi basvurur 3 kisi de uye olsa "dun o 3 kisi de uye degildi ,bu da bir seydir" deriz

evet yok ,soylemistim zaten ama insanlarimiz bu kadar bu islerin pesinde madem ,ben de dedim ki kastirin kongre uyesi olun iki lak lak ederiz toplantilarda

bizimkisi mizah

soran kisiye de yardimci olayim , form doldurup klube teslim edip bekliyorsunuz , her sene yapiliyordu sonra sanirim otomatiklestirdiler , ben olali cok oldugu icin guncel durumu bilmiyorum

klubu arayip bilgilenirseniz foruma da aktarin da 1000 kisi basvurur 3 kisi de uye olsa "dun o 3 kisi de uye degildi ,bu da bir seydir" deriz
Ücret mevzusu değişti diyorlar o doğru mu?

Geri
Üst Alt