Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Sinan, biz olayin eglencesin deyiz.
Bunu alip alakasiz bisey ile kiyaslamak, ilginc.
Yahu GSE rütbesi verildi diye hayatim mi degisti, bu nasil bir düsünce seklidir.
Galatasaray´a destek icin hic bir üyelige veya ünvana Ihtiyacim yok.
Kongre´nin faydasina gelince, fayda mi veriyorlar, zarar mi, orasi tartisilir.

Son düzenleme:
Ücret mevzusu değişti diyorlar o doğru mu?

Yok ayni sanirim halen . 600-1250-2500-10000

degisecekti ama sanirim halen ayni simdilik

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Sinan, biz olayin eglencesin deyiz.
Bunu alip alakasiz bisey ile kiyaslamak, ilginc.
Yahu GSE rütbesi verildi diye hayatim mi degisti, bu nasil bir düsünce seklidir.
Galatasaray´a destek icin hic bir üyelige veya ünvana Ihtiyacim yok.
Kongre´nin faydasina gelince, fayda mi veriyorlar, zarar mi, orasi tartisilir.

Iste sen o destegi kongre uyesi olarak ver , daha iyi degil mi ?

Ben olmak istiyorum. Proseduru nedir? Yardimci olur musun?
Ben üye olunca sana referans olurum renkdaş , sadece biraz beklemen gerekecek ki o zamana kadar üyelik prosüdürleri esneyecektir.

bu haziran olacaktık ama seneye kaldı.

Yok ayni sanirim halen . 600-1250-2500-10000

degisecekti ama sanirim halen ayni simdilik

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Iste sen o destegi kongre uyesi olarak ver , daha iyi degil mi ?
Dedigim gibi, bu konu tartisilir.
Ama Forum´da ki bir rütbe ile cok alakasiz bir konu.

mevcut tuzuk var oldugu surece

ilk grup GS liseliler
ikincisi belli kriterlerdeki sporcular
ucuncusu ebeveynleri hali hazirda kongre uyesi olanlar
dorduncu de "digerleri"

Burda diğerleri derken , senin bizim gibi ayak takımı forum ahalisini kastediyor elit person.

1.jpg

evet yok ,soylemistim zaten ama insanlarimiz bu kadar bu islerin pesinde madem ,ben de dedim ki kastirin kongre uyesi olun iki lak lak ederiz toplantilarda

bizimkisi mizah

soran kisiye de yardimci olayim , form doldurup klube teslim edip bekliyorsunuz , her sene yapiliyordu sonra sanirim otomatiklestirdiler , ben olali cok oldugu icin guncel durumu bilmiyorum

klubu arayip bilgilenirseniz foruma da aktarin da 1000 kisi basvurur 3 kisi de uye olsa "dun o 3 kisi de uye degildi ,bu da bir seydir" deriz
Kongre uyesi olunca edindigin ayricaliklar ve kulube sagladigin desteklerden soz eder misin?

Bir de onceden uye olan ve artik pek bir faydasi olmayan yasli uyelerle kongre uyesi oldugu icin kendini bi sey sanan genc akrabalarina kalmis bir ortam izlenimi veriyor disardan.

Bu tur olaylar cok mu? Mesela sen nasil uye oldun?

Kongre uyesi olunca edindigin ayricaliklar ve kulube sagladigin desteklerden soz eder misin?

Bir de onceden uye olan ve artik pek bir faydasi olmayan yasli uyelerle kongre uyesi oldugu icin kendini bi sey sanan genc akrabalarina kalmis bir ortam izlenimi veriyor disardan.

Bu tur olaylar cok mu? Mesela sen nasil uye oldun?

Benim klube faydam baya olmustur , maddi asiri olmustur zira 19 senedir kombinem var , urunlere ve odedigim 15 senelik aidatlara girmiyorum , e sporcu olarak da hizmet ettik bilabedel , sutopunun onemsiz bir brans olmasi emeklerimizi zayi etmez

faydalari , e kongre uyesi olmak guzeldir , adaya girdik 10 yillarca giris ucretsiz , baya indirim aldik isletmecilerden 30-35% yemeklerde 10 senedir .

kalamis ha keza aynen.

genc yasimizda kamp bilmem ne derken yurt disi gezdik , coguna para verdik gerci

askerligi filan o sayede havuzda yaptik ... baska da vardir , dostane diyaloglar kuracagimiz insanlar tanidik ,2004 uyesiyim sporculuktan

Geri
Üst Alt