Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Çok yanlış düşünüyorsun,Alanya kulübü de kendini düşünecek.Adam en iyi oyuncularından birini niye 3 milyona bıraksın sana hem de yaşı genç?5 milyon dersin anlarım.
Alanya nın ne düşündüğünden bana ne ya. Benim için önemli olan bizim kazıklanmamamız.

Belhanda dan 10 Milyom girdi. Bir de ona yedek diye alınacak adama mı o kadar para vereceğiz. Yabancı sınırı gelecek diye illa biraz parlayan her adama çuval çuval para mı ödeyeceğiz.

Ligimiz dışında yerli mi yok. Böylerine ederimden kat kat fazlasını verip alma git gurbetçi avına çık.

3 milyon ver maksimum. Beğenmezse de elinde tutsun ya da başkasına satsın.

sent via GSC

Son düzenleme:
Alanya nın ne düşündüğünden bana ne ya. Benim için önemli olan bizim kazıklanmamamız.

Belhanda dan 10 Milyom girdi. Bir de ona yedek diye alınacak adama mı o kadar para vereceğiz. Yabancı sınırı gelecek diye illa biraz parlayan her adama çuval çuval para mı ödeyeceğiz.

Ligimiz dışında yerli mi yok. Böylerine ederimden kat kat fazlasını verip alma git gurbetçi avına çık.

3 milyon ver maksimum. Beğenmezse de elinde tutsun ya da başkasına satsın.

sent via GSC

Neyse dönüp dolaşıp aynı yere geleceğiz uzatmayalım.

Kwadwo'yu alında gerisi size kalmış :D

Bir an önce asamoahı almak lazım.Hatta şimdiden tekrar bir yoklamak lazım.Maaş konusunda bağlamak lazım her türlü devre arası olmas da sezon sonu gelmeli.

Nokta atisi olacak eger alabilirsek

En az 3 mevkide alternatif olabilecek bir oyuncu,az cok idare ediyoruz linnes ve lato ile ama asamoah baska bir seviye

fm'de 16m euro verip aldım tam bir hayal kırıklığı çıktı alışamadı nedense.

6,4 ile oynuyor ayda bir sakatlanıyor.

Bu adami devre arasi alirsak büyük is cikarmis oluruz cünkü yazin bedava alabilecegimizi düsünmüyorum.

Araya baska birisi girer diye korkuyorum.

Köpek Juve inat edecektir çokta dert değil bu kadroda rahat Champ olacak bi aksilik olmazsa

galatasaray-logo-11-04.jpg

Galatasaray yönetimi devre arasında yapılacak transferlerin haritasını çizdi. Sarı kırmızılı teknik heyet ve yönetim takıma kaliteli yerli oyuncuların alınması kararını verdi.

Galatasaray'ın listesinde Emre Akbaba, Soner Aydoğdu ve Kaan Ayhan gibi isimler bulunuyor.

Galatasaray yönetimi sezon başında yabancı futbolculara ağırlık verirken, takımın omurgasını komple değiştirme kararı almış ve bu girişimde başarılı olmuştu. Sarı kırmızılı teknik heyet ve yönetim yaptığı toplantıda devre arası yapılacak transferlerin haritasını çizdi.

HEDEFTE ÜÇ İSİM VAR

Yaz transfer döneminde 10 yabancı futbolcuyu kadrosuna katan Galatasaray'da teknik heyet ve yönetim takım içindeki yerli oyuncu kalitesini artırma kararı aldı. Alanyaspor'dan Emre Akbaba ve Fortuna Düsseldorf'tan Kaan Ayhan'la ilgilenen sarı-kırmızılıların radarına takılan bir diğer Türk oyuncu Soner Aydoğdu oldu.

Ligde 9 haftada attığı 2 gol ve yaptığı 3 asistle Akhisar'ın çıkışında önemli rol oynayan Soner sezon sonuna kadar Galatasaray tarafından yakından takip edilecek.

Sabah

GSCimbom Portal

Soner ve Kaan in sözlesmeleri sezon sonu bitiyor galiba, gereksiz para ödemeye gerek yok

A-S-A-M-O-A-H başka birşey istemiyoruz.. soner çöpünü geçelim emre kaan uygun maliyetle olabilr

Soner denilen kepaze'yi alacagimiza, elimizdeki Emrah'i kullanalim yedek olarak. Ikiside yetersiz, ama en azindan ekstra para kaybetmeyiz.

Transfer donemin strajecisi su sekilde olmali

1. Kwadwo Asamoah
2. Kaan Ayhan
3. Emre Akbaba

Gidenler:
1. Iasmin Latovlevici
2. Ryan Henk Donk
3. Hakan Karpaty2008 Balta
4. Nigel De Jong

soner ve kaan yedekteki salla başını al maaşını yerliler kervanına katılırlar hiç gerek yok bu transferlere. emre akbaba faydalı olur ama

Akbaba ve Kaan(Hırvat maçındaki performansına,yaşına ve sağ bek ihtiyacımıza göre) faydalı olur.
Soner bana göre de bizim seviyemizde değil hiç uğraşmamak lazım.

fernando asamoah yapıp ndiayeyi öne atsak müthiş olur asamoah gibi adamı sol bekte harcamamak lazım

juve hicbir macta oynatmadı su ana kadar hatta sonradan bile oyuna girmiyor

Geri
Üst Alt