Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
2.5 milyona mactan sonra emrenin terli formasini vermez alanya ne emresi.

adamlar bir kere bakacak.

sen gidip erene 4 milyon euro, serdar azize 4.5 milyon euro arti 3 oyuncu, ndiayeye 7.5 milyon euro arti 1.5 milyon euro gibi skandal bonservisler vermissin.

ne 2.5 milyonu. adamlar minimum 5 isterler. buyuk ihtimalle daha bile fazla.

hic deger degmez olayina girmiyorum bile. sadece olacaklari soyluyorum.

2.5 filan yalan.

iste boyle abuk subuk paralar verirsen adamlarda sacma sapan bonservisler ister.

plana fln gerek yok, bir AKBABA gibi cokecegiz herifin uzerine :ka19:

Büyük aşama kaydetmişiz büyük ihtimal devre arası katıyoruz kadroya

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün U19'da şikecileri yıktı, helal olsun.

gençlere ve paf takıma transferler yapıyoruz. Seneye A takıma oyuncu çıkartabiliriz inşallah.

1461662950056.jpg

Galatasaray, milli arada transfer görüşmelerine resmen start veriyor. Arda Turan ve Asamoah’ı devrede mutlaka Aslan yapmak isteyen yönetim, Emre Akbaba ve Kaan Ayhan konusunda da oldukça istekli.

Sezon başında önemli oyuncularına kadrosuna katan Galatasaray, çalışmalara yine erkenden başlamıştı. Teknik direktör İgor Tudor ve sportif direktör Cenk Ergün liste oluştururken, isimler kesinleşti.

Sarı-Kırmızılı yönetim milli arada resmi görüşmelere start veriyor. Gündemdeki öncelikli isimler Arda Turan ve Asamoah. İtalyanlar’ın ilginç tutumu nedeniyle Juventus’un başarılı sol beki Asamoah’ı yazın bitiremeyen Cim Bom, devre arasında mutlu sona ulaşmak istiyor

5219086.jpg

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Asamoah, Aslan’a söz vermişti. Hedef, 1-2 milyon Euro’luk bir bedelle transferi bitirmek.

5219096.0.jpg

Arda Turan konusunda da sıcak gelişmeler var. Barcelona’da oynama şansı kalmayan milli futbolcu için hem yönetim hem teknik heyet ısrarcı.

Arda da, sezon başındaki görüntünün aksine bu kez Galatasaray’a dönmek konusunda daha istekli. Yönetim, bonservis ödemeden bu işi çözmenin peşinde. En kötü ihtimalle kiralama formülü düşünülüyor.

5219084.jpg

Gündemdeki diğer yerliler de Emre Akbaba ile Kaan Ayhan. Orta sahada Selçuk İnan’ın performansından memnun olmayan Tudor, buraya yaratıcı bir futbolcu istemişti.

Yönetim, Alanyaspor’da harikalar yaratan ve 11 lig maçında 5 gol, 4 asistle oynayan Emre’nin bonservis şartlarını soracak.

5219091.jpg

Defansa düşünülen isim ise yine A Milli Takım’dan: Kaan Ayhan. F.Düsseldorf’ta görev yapan 22 yaşındaki gurbetçi futbolcu, hem stoper hem de sağ bekte oynayabiliyor.

stoper hem de sağ bekte oynayabiliyor. Yönetim Kaan ve Emre konusunda yapılacak görüşmelerde belli bir aşamaya gelip, şartlara göre bu transferleri sezon sonuna da bırakabilir.

Fanatik

5121548.jpg

Galatasaray’da forma şansı bulmakta zorlanan isimlerden Yasin Öztekin’e Karabükspor’dan teklif var.

Devre arasına 6 hafta kala, transfer piyasası ısınmaya başladı. Galatasaray’da forma şansı bulmakta zorlanan isimlerden Yasin Öztekin’e Karabükspor’dan teklif var.

Sezon başında da Yasin’i kadrosuna katmak isteyen ancak başaramayan Karabükspor, oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Yasin ile yönetim şimdilik sözleşme yenilemeyi düşünmüyor.

Fanatik

Kaan Ayhan gerekmiyor, stoper ihtiyacimiz yok. Üclü oynatmaya tesvik olur, kendisini almamiz.

Akbaba transferinde takasta kullansak fena olmazdı.

Geri
Üst Alt