Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
59aae57661361f1a28920a3f.jpg

Sarı-Kırmızılılar yaz transfer döneminde istediği fakat Juventus'u ikna edemediği Asamoah için nabız yoklamaya devam ediyor.

Yaz transfer döneminin son saatlerine kadar uğraşılsa da Juventus’un ikna edilememesi nedeniyle kadroya katılmayan Kwadwo Asamoah konusunda yeni gelişmeler yaşandı.İtalyan devinin Ganalı sol bekle sözleşme uzatmak istediği ortaya çıkarken bunu öğrenen Sarı-Kırmızılılar, hemen harekete geçip tecrübeli oyuncuya haber yolladı.

Asamoah’a “Sakın Juventus’la sözleşme uzatma. Ocak ayında ya da en geç sezon sonunda seni kadroya katacağız” mesajını gönderen G.Saraylı yöneticiler, devre arasının gelmesini beklemeye koyuldu.

Rest planı

Torino ekibine ocak ayında “Ya uygun bir bonservisle verin ya da sezon sonunda bedava alırız” resti çekmeye hazırlanan Cimbom, transferin bu tarihte gerçekleşmemesi halinde ise 28 yaşındaki oyuncuyu imza parası verip sezon sonunda renklerine bağlayacak.

İki ihtimalde de kazanan taraf olmayı amaçlayan Aslan, bunun için Asamoah’la temasını bir an olsun kesmiyor.

Habertürk

GSCimbom Portal

Kalmasından yanayım

Ne kadar malca işlere kalkışsa da kafasını futbola verdiğinde faydalı 1 isim

ha bonservis vermis ha imza parasi degisen ne? futbolun geldigi noktaya bak, eskiden bonservissiz oldugunda tek yilligina anlasirlardi simdi ise imza parasi gercegi, doyumsuzluk!

Verin juveye 1 milyon € alın.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Devrearası gelirse çok güzel olur. 3lü yü rahatlıkla oynarız.

koskoca juventus kendine bir sol bek transfer edemedi tudorun abuk subuk denemelerine kaldık.

sezon sonu bedavaya kalırsa bize yedirmezler yada değerinin üzerinde bir para vermemiz gerekir. juventusunda kolay kolay bırakacağına inanmıyorum.

devre arası geleceğine ise ihtimal vermiyorum bu adam italya şampiyonluğuna şl şampiyonluğuna oynayan takımda oynuyor. belki as değil ama hiç oynamayan adamda değil. şl finalinde oynama şansı var devre arası bize gelmez.

alex sandro sakatlansa sezonu kapatsa hemen hemen sezonun tamamında asamoah oynar.

Son düzenleme:
Verin juveye 1 milyon € alın.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Devrearası gelirse çok güzel olur. 3lü yü rahatlıkla oynarız.
bence asamoah gelirse tudor bu 3 lü sevdasından vazgeçebilir çünkü sanki lato ve linnesi yetersiz bulduğu için 3 lüde bukadar ısrar ediyor gibime geliyor.

bence asamoah gelirse tudor bu 3 lü sevdasından vazgeçebilir çünkü sanki lato ve linnesi yetersiz bulduğu için 3 lüde bukadar ısrar ediyor gibime geliyor.

3 lüde ısrar etmesinin sebebi sanırım ilerde daha fazla adamla kalıcı oynamak. 3lüyü geride bırakıp 7 kişi ile ofansta oynamak. Beklerin git gel yapmasını istemiyor sanırım. Böylelikle ilerde kanatlarda ikili oyunları daha rahat gerçekleştiririz sanki. Feguliyi sağa Belhandayı da sola yakın oynatıp arkadan Ndiaye ile desteklenirse hücum gücümüz iyi olur bence.

------------------Muslera---------------
---------Maicon Serdar Denayer-----
Mariano Fernando Ndiaye Asamoah
--------Feguli-------------Belhanda----
------------------Gomis-----------------

asamoah akıllı olursa hem iyi ima parası alır hem de yıllık düşük vergili para.

juve ne bizim kadar para verir ne de imza parası.

akıllı ol adamım.

Asamoah her taktikle çok iyi oynayabilecek bir oyuncu.
onu biliyorum asamoah 3 lü sistemde sol kanatta 4 lü sistemde solbekte rahat oynar ben başka şeyden bahsediyorum. şuan takımda yeterli seviyede bi sol bek olmaması tudoru üçlüye itiyor olabilir diyorum ki inşallah öyledir sağlam bi solbekimiz olursa en mantıklısı 4 lü oynamak bence 3 lü bizim genetiğimize pek uymuyor.

onu biliyorum asamoah 3 lü sistemde sol kanatta 4 lü sistemde solbekte rahat oynar ben başka şeyden bahsediyorum. şuan takımda yeterli seviyede bi sol bek olmaması tudoru üçlüye itiyor olabilir diyorum ki inşallah öyledir sağlam bi solbekimiz olursa en mantıklısı 4 lü oynamak bence 3 lü bizim genetiğimize pek uymuyor.

Evet o nedenle 3lü oynuyoruz büyük ihtimalle. Lato ve Linnes ilk 11 çıktığı zaman bir kişi eksik oynuyoruz resmen sahada herhangi bir ağırlıkları yok bu oyuncuların

Asamoah kafayı çalıştır gel bize. Hem yüksek maaş alacaksın, hem de seneye şampiyonlar liginde oynayacaksın. Juventus basar parayı seneye bir sol bek alır g.t gibi kalırsın.

Artık d.arası da gelmezse bu herifin aklından şüphe duyacağım.. bıkmadı mı Juvede rotasyon oyuncusu olmaktan ben de bunu anlamıyorum..Real değil Barca değil sanki Şampiyonlar Ligini mi kazanacak geçen sene Realim verdi ellerine hadlerini bildirdi.. Aldığı paraya baksan vergilerle burada 3 katını kazanacak..yenge faktörüne birşey diyemem ama diğer türlü şunları hesap edecek kadar aklı yoksa varsın gelmesin ne diyeyim..

juveye 1-1.5 verelim kabul ederler sadece 5 lig maçına çıkmış adam tek sorun sakatlık problemi var

mini bir bonservisle ocakta alınmalı direk şampiyon yapar tek eksik puzzle bu şu anda acil olarak yoksa başka eksiklikler varda çok acele değil

Geri
Üst Alt