Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Evet uça uça gelir buraya zaten.

Düşüşte olduğunu iddia edenler hiç takip etmiyor son zamanlarda anlaşılan. Schalke da şu an en kilit oyunculardan biri bu sezon.

Zamanında kanat oyuncusu Schweinsteiger'i göbeğe çekerek oyun görüşün den faydalanmışlardı. Benzerini Tedesco Meyer ile yaptı. Onu merkeze stoperlerin önüne çekerek orta saha da dinamizminden faydalanmak istedi ve bunu da başarıyor son haftalarda Schalke da takımın en formda oyuncularından biri. Schalke sessiz sessiz yukarı doğru yol alıyor savaşçı bir takım olarak.

Meyer de azman gibi oynuyor bu sezon tabiri caizse köpek gibi koşup savaşıyor orta saha da.

Bu yaşta ve bu yetenekte bir oyuncuyu hiç bir güç Türkiye ye getiremez. Zamanında Draxler için de alırız falan diyordu herkes imkansız transferler bunlar. Ancak insanları oyalamaya yeter isimlerini ortaya atarak.

sent via GSC

Evet uça uça gelir buraya zaten.

Düşüşte olduğunu iddia edenler hiç takip etmiyor son zamanlarda anlaşılan. Schalke da şu an en kilit oyunculardan biri bu sezon.

Zamanında kanat oyuncusu Schweinsteiger'i göbeğe çekerek oyun görüşün den faydalanmışlardı. Benzerini Tedesco Meyer ile yaptı. Onu merkeze stoperlerin önüne çekerek orta saha da dinamizminden faydalanmak istedi ve bunu da başarıyor son haftalarda Schalke da takımın en formda oyuncularından biri. Schalke sessiz sessiz yukarı doğru yol alıyor savaşçı bir takım olarak.

Meyer de azman gibi oynuyor bu sezon tabiri caizse köpek gibi koşup savaşıyor orta saha da.

Bu yaşta ve bu yetenekte bir oyuncuyu hiç bir güç Türkiye ye getiremez. Zamanında Draxler için de alırız falan diyordu herkes imkansız transferler bunlar. Ancak insanları oyalamaya yeter isimlerini ortaya atarak.

sent via GSC
Cezan bitmis gozun aydin.

Galatasaray'da Emre Akbaba şaşkınlığı!

Alanya’daki performansıyla parlayan Emre Akbaba'nın, 2014’te Galatasaray scout ekibi tarafından kulübe önerildiği ortaya çıktı.

5221622.jpg

Emre Akbaba'yı Alanyaspor'da kiralık oynadığı dönemden bu yana izleyen Galatasaray scout ekibinin, sarı-kırmızılı yetkililere 2014 yılında gurbetçi 10 numaranın alınması hakkında olumlu rapor verdiği ortaya çıktı. Bir alt ligde oynayan Emre'yi almayan Galatasaray, o dönemde birçok başarısız transfere imza attı. Alanyaspor formasıyla Süper Lig'de performansını artıran Emre Akbaba ara transferde Galatasaray'ın listesinde üst sıralarda bulunuyor. Karabükspor'u çalıştırdığı dönemden bu yana Emre'yi takip eden Tudor'un da 25 yaşındaki oyuncuyu çok beğendiği öğrenildi. Emre'nin futbol altyapısını Fransa'da almasına dikkat çeken Hırvat hoca, Emre'nin takımda Fransa Ligi kökenli oyunculara çabuk uyum sağlayacağına inanıyor.

128 MAÇTA 45 GOL ATTI

Alanyaspor'a transferi sonrası 5 sezonda 128 maçta forma giyen ve 45 gol atan Emre Akbaba, bu sezon ise 5 gol 3 asist yaptı. Formu ile A Milli Takım'a kadar yükselen 25 yaşındaki oyuncu, geride kalan sezon 6 gol atmış, 6 da asist yapmıştı. Başarılı isim, kariyerinde Kahramanmaraş Belediye, Antalyaspor formaları da giydi.

Kaynak: Sabah

Arda Turan için kim ne dedi?

A Milli oyuncu Arda Turan'ın Galatasaray'a transferi gündemi meşgul ederken spor camiasında da çeşitli yorumlar geldi. Bazı isimler Galatasaray'a zarar vereceğini düşünerken, bazı isimler ise yararlı olacağı görüşünde. Kararsız kalanlar, Türkiye'ye gelmesinin Arda'yı geriye götüreceğini iddia edenler de... İşte spor camisasında Arda Turan yorumları

arda_turanin_galatasaraya_f374b_800.jpg

Rıdvan Dilmen

"Arda Turan, Galatasaray'ın sol kanadında çok iş yapar. Transfer edilmesi halinde katkı sağlayacağını düşünüyorum. Şu takıma Arda Turan gelirse, bambaşka bir takım olur"

Levent Tüzemen

Başkan Dursun Özbek neden Arda Turan'ı istiyor? Yabancı konusunda gelecekte kulüpler ellerindeki sayıyı azaltacak ve kaliteli yerli oyuncu ihtiyacı oluşacak. Dursun Özbek, Arda için "Hem iyi bir Galatasaraylı, hem de kaliteli bir futbolcu. Takıma ve hücum hattımıza güç katar" yorumunu yapıyormuş. Bana göre de Arda Turan tekniği ve oyun zekasının yanında Galatasaray'a liderlik yapabilecek bir oyuncudur. İspanya'ya gittiğinden bu yana her platformda, "Ben Galatasaraylıyım" demekten çekinmeyen ve Galatasaray ile ilgili aidiyet duygusunu yüreğinde yaşatan bir isimdir.

Mustafa Denizli

Arda Turan'ın Türkiye'ye dönmemesi lazım. Huzuru da kaçar, oynama istediği de kaçar. Bence dönmemesi lazım. O mücadeleyi verecek. Her oyuncu böyle dönemler yaşayabilir. Yılmayacak, çalışacak. Barcelona'ya gitmeden, bir çizgi alttaki Atletico Madrid'deydi. Hala öyle takımlarda oynama şansı var. Zaten Arda Türkiye'ye gelmez.

Güntekin Onay

Galatasaray Arda Turan'ı kiralamak istiyor. Arda'nın yüksek bir maaşı var. Gerçekleştirebilirler mi? Bilmiyorum. Şu anda en iyi Türk oyuncu Arda Turan

Serdar Ali Çelikler

Ben olsam almam, takımın havasını huzurunu bozmam.

İlker Yasin

"Arda'nın takım içi dengeleri bozacağı görüşündeyim"

Mehmet Demirkol

"Arda Turan Galatasaray'a hayırlı olsun. O iş bitmiş artık. Arda kulaklarını tıkayacak ve hiç konuşmadan işini yapacak. İş iyi gitmeye başladığı zaman her şey sineye çekilir"

Hıncal Uluç

Arda diyor ki, 'Benim 2019'a kadar sözleşmem var, paramı alır sırt üstü yatarım.' Aynen bunu diyor. Arda futbolu unutmuş kafasında. Arda 2019'a kadar parasını alacak, sonra işini kurup piyasadan çekilecek. Futbolu oynayamayacağını anladı bana kalırsa. Galatasaray'a dönemeyeceğini biliyor. Yurt dışında oynayamayacağını biliyor. Telefon ettim Arda'ya. 'Oğlum Arda, seni Atletico'ya götüren, oradan Barcelona'ya götüren futbol bu muydu? Riskleri göze alıyordun, adam eksiltiyordun. 18'in içinde, daracık alanda asistler yapıyordun' dedim. Bana, 'Hıncal abi, hocam böyle oynamamı istiyor' dedi. Ya hoca 50 milyon verdiği adamın böyle oynamasını ister mi? Böyle oynayacak bir milyon adam var, altyapısında bile böyle oynayamayacağını söyledim.

Abdurrahim Albayrak

Arda'yı takımında kim görmek istemez ki. Arda'yı Bayrampaşa Altıntepsi'den Galatasaray altyapısına alan benim. Arda gibi bir futbolcuyu Barcelona alıyor da, Galatasaray almak itemez mi? Arda hem Galatasaraylı'dır hem de çok iyi bir futbolcudur. Arda'nın değerini Galatasaraylılar bilmeli.

Samir Nasri

En beğendiğim Türk oyuncular Süper Lig'de Oğuzhan, Cenk. Arda'yı yakından takip ederim. Milli takımda bazı sıkıntılar yaşadı, bu herkesin başına gelebilir. Emre Mor ve Çalhanoğlu'nu da beğeniyorum. Arda Turan gelirse, şampiyonluğun favorisi Galatasaray olur.

Alıntı Derleme

ulan puki ne adamsın hoşuna giden fikirlere yeşille yol verirken , seninkine uymayanları kırmızıda bekletmişsin

trafik lambası tagını hakettin

Biraz su scout ekibiki dinleyin alin oyuncuyu icabinda kiralik gönderin iki yil sonra hazir sekilde bize döner faydalaniriz

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Galatasaray'a Selçuk İnan ilk kez 1968 yılında Galatasaray Scout ekibi lideri Emre Utkucan tarafından önerilmiştir.

[h=2]
images

Sarı-Kırmızılı kulüp devre arasında kadrosuna katmak istediği oyunculardan Emre Mor için, Celta Vigo’ya kiralama teklifinde bulunacak.[/h] Sarı-Kırmızılı kulüp devre arasında kadrosuna katmak istediği oyunculardan Emre Mor için, Celta Vigo’ya kiralama teklifinde bulunacak.

Sezon başında 12 milyon Euro’ya İspanyol kulubüne imza atan genç futbolcuyu lig bitimine kadar kullanmak isteyen Galatasaray, bu hafta görüşmelere başlayacak. Emre’nin de bir süre Türkiye’de düzenli oynama fikrine sıcak baktığı ifade ediliyor.

fanatik

5206879.jpg

Galatasaray Futbol direktörü Cenk Ergün, gündemdeki isimlerle görüşmek için Avrupa’ya gitmeye hazırlanıyor. Aynı zamanda yurt içinde de sıkı çalışmalar olması bekleniyor.

Özellikle Kayserispor’dan Deniz Türüç ve Aytemiz Alanyaspor’dan Emre Akbaba için hafta içinde girişimler yapılacak. Galatasaray’da ara transfer çalışmaları yarından itibaren somut olarak başlayacak.

fanatik

Güzel bir hamle olur.
Olası bir yabancı kontenjan olayında Emre yı almak şart olur. Opsiyon koyulmalı.

Güzel bir hamle olur.
Olası bir yabancı kontenjan olayında Emre yı almak şart olur. Opsiyon koyulmalı.

Kesinlikle bu tarz bir hamle gerekiyor eğer ki kiralık + opsiyon koyarlarsa güzel olur bunun yanında emre akbaba ve kaan ayhan gibi 3-4 kaliteli yedek yerli alırsak işte o zaman yabancı kuralı gelmemesi için ellerinden geleni yapacaklar :D

Hemen alınsın Arda geleceğine bin kez Emre gelsin.

sent via GSC

Kiralık vermeye yanaşmaz da direkt satmak isterlerse 8-10 milyon gibi bir rakama alınsın, bütçe imkan veriyorsa. Celta' da beklentileri karşılayamamış görünüyor, mümkün olabilir...

Geri
Üst Alt