- 23 Aralık 2008
- 60.029
- 57.563
- 4.933
Tipi hoşmuş doğrusu.. Bizim yakışıklı kaleci geleneğini sürdürmemiz gerekiyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10m pound işinize gelirse..
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
aynı anda atmışız ben daha insaflıyım sanırım.
45-50m euroların havada uçtuğu ortamda 2m nedir ki ayıp ettin2yi cebinden verirsin heis
Ustat ne ettin yavtakima en yetenekli adami en son kazandirdilar
takima en yetenekli adami en son kazandirdilar
Clichy ve asamoahtan daha faydali olacagina kefil olamam ama tekniginin onlardan iyi oldugu net
tempo problemi var , acikta oynatilabilir
kesinlikle faydalı olacağı kanaatindeyim tempo sorunu yok karabük'te izledim . form tutarsa linnes ilk 11 yüzü göremez. ve de en önemli nokta kel olması
bu sene kabak topluyoruz
Iyi bir profesyonel aldik. Teknigi iyi, fizigi iyi, ve tempolu. Rek dezavantaji yasli olmasi, ama iyi fiyata alindi. Linnes´in oyun görüsü ve oyun zekasi cok yüksek olsa bile, fizik olarak gidemiyordu ileri geri o kanatta. Bu hem Tolga, hemde Belhanda´yi zorluyor, zaman zaman ileri cikarken bir adam eksik birakiyordu. Linnes geldiginde tehlikeli oluyor, ama cok gelemiyor. Latolevici tam bir Adam, olmus bir oyuncu, bu konuda fark yaratir umarim. Gözler elbette asamoah görmek isterdi, ama gönüller artik latolevicinin yaninda bu kisa dönem acisinda.
Bu adama bakinca, ya tam bir late bloomer, yada underrated kalmis gibi duruyor romanyada... teknigi, fizigi, temposu gayet yerinde... Zamaninda Italya´da oynamamasi ilginc. Romenler oraya cok gidiyor.
Bu paraya yanlis yapmak zor olsa gerek.
Tempolu oyuncu zaten ama defansı vasat hücumda mesela Asamoahtan fazlasını bile yapabilir
Latoyu geçen sene iç ve dış saha olarak- Beşiktaş-Fener-Galatasaray-Trabzon maçlarında izledim. Daha doğrusu karabügün maçlarını izledim 4 büyüklerle olan. Lato hepsinde oynadımı hatırlamıyorum ama hatırladığım maçlar kadarıyla şu yorumu yaparım:
Artılar:
1)İzlediğim her maçında sol tarafı otoban gibi kullandı.
2)Kavisli ve doğru sertlikte harika ortalar kesiyor.
3)Ayağı iyi ve serbest vuruş kullanabiliyor.
4)Pasları orta saha seviyesinde. (Karabük orta sahası)
Eksileri:
1)Sakatlığı bulunması (1 hafta falan).
2)Hucuma fazla odaklandığın da arkada boşluklar verebiliyor.
3)Zaman zaman timing dediğimiz zamanlama hataları yapabiliyor.
Sonuç: Maliyetine göre harika transfer. Hasan Aliden ve İsmailden 2 gömlek üstün.
??????????????????
Bu neClichy ve asamoahtan daha faydali olacagina kefil olamam ama tekniginin onlardan iyi oldugu net
tempo problemi var , acikta oynatilabilir