Bafetimbi Gomis, Al Hilal'dan Ayrıldığını Açıkladı

Amma çok gol atmış adam o yaştan sonra yav. Müthiş.

Leblebici golcü diye buna derim.

Bize oyunun içinde olan forvet değil tuttuğunu atan golcü lazım be ah ah

Galatasaray da Tanju haini hariç krallar her zaman bir şekilde yuvaya dönmüştür. Belmas zahmet olacak ama derhal başkanlık yap ve kralı Nef arenanın çimlerine helikopterle indir!!

Cok isterim ama bizden para icin ayrilmisti yillik ücretini karsilamak zor olabilir

Babel,Feghouli ve muslera’nin ucretlerinden kurtulmaya calisirken gomis’e yüksek bir ücret vermez yönetim

Kesinlikle GELMELİ!

1.5 senelik kontrat yapılsın, hala iş yapar.

Cok isterim ama bizden para icin ayrilmisti yillik ücretini karsilamak zor olabilir

Babel,Feghouli ve muslera’nin ucretlerinden kurtulmaya calisirken gomis’e yüksek bir ücret vermez yönetim
Babel+Feghouli'yi şutla, 1.5 yıllık anlaş Gomis'le.

Bu adam ayrılırken kağnı gibiydi, duygusal düşünüyorsunuz, gomis değil daha genç ve hızlı bir futbolcu lazım.

300 500 bin avro için 2 şampiyonluk + şu anki kaosu yaşıyoruz anasını satayim. her şey müthiş ilerleyebilirdi kalsaydı.

Katar’dan Arabistan’a geçiş yapıyormuş sanırım.
Biz almak istesek bile adamlar 3-4 katını teklif etmişlerdir.

Keske istedigini fazlasiyla verseydik zamaninda. Ondan sonra kimler geldi kimler gitti ne paralar aldi hepsi ortada.
Falcao'ya verilen paralar, Diagne harcanan bonservis vs...

Geri
Üst Alt