Bafétimbi Gomis: "Ben çok gol atarsam ve takım başarısız olursa, anlamlı olmaz"

Sinan forumla billur geçiyor bence. Ama daha iyisi adam ne dese mevzu oluyor ajsjsjsjdjdj

Sinan forumla billur geçiyor bence. Ama daha iyisi adam ne dese mevzu oluyor ajsjsjsjdjdj

Yemin ederim ki zerre dalga gecmiyorum . Optik ve insan anatomisi hakkinda bilgi sahibiyim

goz bebegi bu mesafedeki ve bu hacimdeki objeye duyarlidir ve kapakcik hareketi yapacaktir

ve spor gibi ani karar verme yetisini mutlaka etkileyecektir , cunku o esnada olusabilecek en kucuk intikal suresi sapmasi pozisyon almayi , kafa vurusunu vs etkiler

polemik yaratmak icin yazmiyorum bunlari

Yine kafa açıyor.

sent via GSC

Yemin ederim ki zerre dalga gecmiyorum . Optik ve insan anatomisi hakkinda bilgi sahibiyim

goz bebegi bu mesafedeki ve bu hacimdeki objeye duyarlidir ve kapakcik hareketi yapacaktir

ve spor gibi ani karar verme yetisini mutlaka etkileyecektir , cunku o esnada olusabilecek en kucuk intikal suresi sapmasi pozisyon almayi , kafa vurusunu vs etkiler

polemik yaratmak icin yazmiyorum bunlari

39bcf014510f7a5c2254e770e6e5ab88.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Hazirlik maclarinda hic umut vermedi oturma organini zor kaldiriyor goruntusu verdi bilakis.ligteki ilk 3 macimizi Gomis atmadan zor kazansak da kiralik miralik bir forvet alsak transferin son gununde.

hazırlık maçlarıyla kötülemek nedir forumdaşlar bir lig başlasın şöyle AS kadroyla 1-2 maç oynasınlar da öyle karar verin. eren de ilk 5 maçta ronaldo gibiydi sonradan san marino seviyesine düştü mesela.

Geri
Üst Alt