Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
lan yuru sibop kapagı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Cengiz: "Gomis'in açıklamalarını okudum. Üzüldüm. Galatasaray'a hizmet etmiş biri. Gomis bana selam verse ne olur vermese ne olur. Onu biz zorla yollamadık. Feghouli'ye iyi bir teklif geldi, gitmedi. Gomis köle mi ki onu gönderelim."
Koca popo da yalancıymış heishain feguli
hain feguli
Hakeme bela okumuslugu var yav
![]()
Cnm benim ben isabetli şut derken trabzon maçını kast ettim.Yahu bir git işine kafana taş düşse Terim suçlu diyecen hala konuşuyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 30678
Yorum ozgurdur ama surekli ayni negatif havayi yaymana ve hem yonetim hem teknik ekip hem de oyuncular uzerinde sinerji bozmana itiraz ediyorum ve seni bu konuda uyariyorum
Her yorumu yapabilirsin ama kasit unsuru gozeterek surekli insanlarin psikolojisini bozmayacaksin
Ben de burada uefa konusu olsun , baska spot konularda bir seye dayanarak negatif yorumlar yapiyorum , herkesin yaptigi oluyor ama suraya uye oldugumdan beri artik sen bu isin suyunu cikardin
Frene bas artik biktirdin
Cnm benim ben isabetli şut derken trabzon maçını kast ettim.
Açıp bakarsan görürsün.
Aynı kabiz futbol tüm deplasmanlar da hatta antalyada bile vardı.
40 tane orta açınça iyi futbol oynamış olmuyorsun.
Futbolumuzun ne kadar sıkıcı olduğunu göremiyormusunuz?
Porto ve lokomotif maçının ilk yarıları hariç bu sezon ne zaman zevkli top oynadık?
Forumun bilirkişisi olarak mı veya yönetici olarak mı konuşuyorsun?
Birde emir veriyor aklı sıra
Ne ara kendine böyle misyon yükledin?
Sabah gazetesinde mı çalışıyorsunuz ?olayın özü bu zam istedi zamanında, sonra vazgeçti kalmak istedi. bizimkilerde gurur yapıp postaladılar adamı. transfer sezonunun kapandığı ilk dk da pişman olmuslardır.
Ben Futbol cahili biri olarak Tinersporun kendi sahasinda yenildigi Antalayi deplasmanda Yenen Galatasarayi begendim Sen Elestirmek icin elestiriyorsun Tiras AdamsinAçıp terim başlığını okursan maçtan sonra ne yazdığımı görürsün.
Hiçbir zaman GALATASARAY'in kaybetmesini veya puan kaybetmesini istemedim ve istemem de benim için asolan GALATASARAY,sizin gibi isimlerin paçalarina takılıp sürüklenmiyorum.
Maça gelirsek;
Kuş taşa çarpıp gol olmuş olabilir.
Ancak bu gol,takımın top oynamadığı gerçeğini değiştirmez.
Sen sahada ki oyundan zevk alıyorsan eğer bişey diyemem bu tamamiyle senin futbol cahilligin ile alakalıdır.
Ben anadolu takımlarına karşı isabetli şut çekmeden maçı tamamalayan bir GALATASARAY hayal etmiyorum.
Rakip kim olursa olsun korkmadan ve zevk veren bir GALATASARAY istiyorum.