Bafetimbi Gomis: "Ben kalmak istedim. Başkan ve yöneticiler beni gönderdi"

Adam zaten açık şekilde ifade etmiş. Zam istediğini veya kontrat uzatmak istediğini vs. Restini çekmiş yönetimde getir o zaman teklif varsa demiş. Bafe de talep ettiği parayı seçip gitmiş. Bu kadar basit.

Yürü kara oğlan amacına ulaştın. Emekliliğin tadını çıkar

bari susta sevgimiz azalmasın sana kral. galatasaray tarihi hiçbir zaman parayı seçen adamları yazmamıştır.

Mustafa Cengiz: "Gomis'in açıklamalarını okudum. Üzüldüm. Galatasaray'a hizmet etmiş biri. Gomis bana selam verse ne olur vermese ne olur. Onu biz zorla yollamadık. Feghouli'ye iyi bir teklif geldi, gitmedi. Gomis köle mi ki onu gönderelim."

Mustafa Cengiz: "Gomis'in açıklamalarını okudum. Üzüldüm. Galatasaray'a hizmet etmiş biri. Gomis bana selam verse ne olur vermese ne olur. Onu biz zorla yollamadık. Feghouli'ye iyi bir teklif geldi, gitmedi. Gomis köle mi ki onu gönderelim."

Arapları yollamak da zor yapışıyorlar kene gibi.

Suriyelileri dövsen gitmez mesela şu an aynı mesele.

Yahu bir git işine kafana taş düşse Terim suçlu diyecen hala konuşuyorsun.

Ekli dosyayı görüntüle 30678
Cnm benim ben isabetli şut derken trabzon maçını kast ettim.
Açıp bakarsan görürsün.
Aynı kabiz futbol tüm deplasmanlar da hatta antalyada bile vardı.
40 tane orta açınça iyi futbol oynamış olmuyorsun.
Futbolumuzun ne kadar sıkıcı olduğunu göremiyormusunuz?
Porto ve lokomotif maçının ilk yarıları hariç bu sezon ne zaman zevkli top oynadık?

Yorum ozgurdur ama surekli ayni negatif havayi yaymana ve hem yonetim hem teknik ekip hem de oyuncular uzerinde sinerji bozmana itiraz ediyorum ve seni bu konuda uyariyorum

Her yorumu yapabilirsin ama kasit unsuru gozeterek surekli insanlarin psikolojisini bozmayacaksin

Ben de burada uefa konusu olsun , baska spot konularda bir seye dayanarak negatif yorumlar yapiyorum , herkesin yaptigi oluyor ama suraya uye oldugumdan beri artik sen bu isin suyunu cikardin

Frene bas artik biktirdin

Forumun bilirkişisi olarak mı veya yönetici olarak mı konuşuyorsun?
Birde emir veriyor aklı sıra :)
Ne ara kendine böyle misyon yükledin?

Uyarida bulundum , yorumuna veya uslubuna karismiyorum , hepsinde ozgursun

Ama buradaki olumlu sinerjiyi gordugun anda aylardir ve ozelikle gecen sezon bu sezon negatiflik pompaliyorsun

Buna son ver

Cnm benim ben isabetli şut derken trabzon maçını kast ettim.
Açıp bakarsan görürsün.
Aynı kabiz futbol tüm deplasmanlar da hatta antalyada bile vardı.
40 tane orta açınça iyi futbol oynamış olmuyorsun.
Futbolumuzun ne kadar sıkıcı olduğunu göremiyormusunuz?
Porto ve lokomotif maçının ilk yarıları hariç bu sezon ne zaman zevkli top oynadık?

Forumun bilirkişisi olarak mı veya yönetici olarak mı konuşuyorsun?
Birde emir veriyor aklı sıra :)
Ne ara kendine böyle misyon yükledin?

Ts maçı geçeli 1 ay oldu hala o maçı mı tartışalım lig akıyor , cl akıyor baktın bir şey bulamadın Ts maçı diyorsun komedi valla.

Ant maçındaki oyunun nesini hala eleştiriyorsun valla anlamıyorum , forvetsiz bir takım anca o kadar iyi oynar , sağdan geliyoruz , soldan geliyoruz , ortadan geliyoruz , net sağlam vuruş yapan topçu eksikliğini yaşadık o kadar , üstelik bu oyunu Porto depten geldikten sonra oynadık sadece 67 saat var arada , Ndiaye hariç tüm topçular yorgundu.

Bu takım bu sezon resmi maçlarda yüzde 70 kazanma yüzdesine sahip.

Sırf eleştirmek için sırf Terim nefretini göstermek için yorum yapma.

Porto maçı , Loko maçı , Alanya 2.yarı , Antalya 2.yarı gayet güzel top oynadık sen kabul etmeyip rakip takım taraftarı gibi bahane üretsende 10 maçın 4'ünde gayet iyi top oynadık.

Erzurum , Paşa , Göztepe , A.gücü maçlarında da aşırı etkili oynamadan işi bitirdik büyük takım gibi.

Senin gibilerin istediği ezelim , kaçalım , önde basalım taktiğini geçen yıl yapan hocayı gördük 8.haftadan sonra havası söndü , takım tel tel dökülmeye başladı çünkü lig uzun , cl uzun anca işi bilmeyenler sezon başı form tutan takım ister.

yönetim paracı kabul hatta apoya teklif gelsi cengiz baskan onu bile satar

ama gomis taraftara oynamayı cok cok iyi bilen bir adam bunu es gecmemek lazım

Buna çocuklar inanır ancak. Arap takımı bir güzel bunu ayartmış, bonservisi olabildiğince düşük tutulsun diye bizi uğraştırıp dayamış sözleşmeyi. Zorlamasın daha fazla, gördük karakterini.

SociableAgitatedGrub-max-1mb.gif

Açıp terim başlığını okursan maçtan sonra ne yazdığımı görürsün.
Hiçbir zaman GALATASARAY'in kaybetmesini veya puan kaybetmesini istemedim ve istemem de benim için asolan GALATASARAY,sizin gibi isimlerin paçalarina takılıp sürüklenmiyorum.

Maça gelirsek;
Kuş taşa çarpıp gol olmuş olabilir.
Ancak bu gol,takımın top oynamadığı gerçeğini değiştirmez.
Sen sahada ki oyundan zevk alıyorsan eğer bişey diyemem bu tamamiyle senin futbol cahilligin ile alakalıdır.

Ben anadolu takımlarına karşı isabetli şut çekmeden maçı tamamalayan bir GALATASARAY hayal etmiyorum.
Rakip kim olursa olsun korkmadan ve zevk veren bir GALATASARAY istiyorum.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!
Ben Futbol cahili biri olarak Tinersporun kendi sahasinda yenildigi Antalayi deplasmanda Yenen Galatasarayi begendim Sen Elestirmek icin elestiriyorsun Tiras Adamsin

Geri
Üst Alt