Benim anlamadığım olay bu adama sezon başında imza parası verildi yanlış hatırlamıyorsam,yıllık ücreti de baya bi yüksekti ve sezon bitmiş şampiyon olmuş takım iyi de performans göstermiş Gomis,sözleşmesi de 2 sene daha devam ederken birden zam istemiş.Ulan az bi para alsa tamam daha fazlası için ortalığı yangın yerine çevir diyecem de zaten geldiği yerden çok daha fazlasını alıyordu ve almaya devam edecekti.İyi olmuş gönderilmesi.Sezonu forvetsiz tamamlamamıza rağmen şampiyon olursak büyük başarı elde etmiş oluruz.
2 küsür imza parası verilmişti. Yine yanlış hatırlamıyorsam yıllık ücreti de Belhanda ile aynıydı. 3.350.000 Euro'ydu sanırım. 1 yıl içinde ekstralarla beraber, totalde 6 milyon Euro'ya yakın ücret ödendi ama gözü doymadı.

akhisar maçında önündeki adama kız gibi pas atmandan belliydi tripli tripli oynadı ogün

Bir kupa daha az kazandik bu hain yuzunden. Terim bu sene Lig-Kupa dublesi yaparsa totalde 16 kupaya ulasacak. Onun da bir kupasi yandi.

Gecen soyle bir gorsel paylasilmisti, dunya futbol tarihinin en cok kupa kazanan hocalari, hocaya buraya girmek yakisir:

D6OG_TTXsAE13Fl.jpg

adam ben takım makım anlamam parama bakarım diyor. saygı duyarım. sonuçta galatasaray adamın babasının klübü değil.

Bir de golden sonra para meselesi yok diye gol sevinci yapmıştı...

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Profesyonellik kontratina saygi duymasi olurdu

Yaptiginin adi paragozluk ve hainliktir. Kasigina para kacinca iyiydi. Olay para degil gol sevinci yaparken iyiydi
Ben geçen sezon şampiyonluk kutlamalarından beridir söylüyorum Hamza.Sen de öyle.
Bunun ne kadar paragöz olduğunu ifşaladık..
Bazıları için adımız şamdan büyük oldu sonra

Ben geçen sezon şampiyonluk kutlamalarından beridir söylüyorum Hamza.Sen de öyle.
Bunun ne kadar paragöz olduğunu ifşaladık..
Bazıları için adımız şamdan büyük oldu sonra

Olsun abi... Derdimiz Galatasaray... Sene sonunda mutlu olan biz oluyoruz yine

Bunlar da Gomis'in #tbt paylasimlarini layklarlar, baskaydi abi falan derler romantizmini yaparlar bol bol

Kor olur, badem gozlu olur. Gs ilelebet payidar kalacaktir

Hala hain muhabbeti devam ediyor adam kariyerimi dusundum arabistana gittim diyor ne alakasi var hainlikle. Bu zıkkımi para icin oynuyorlar adamda kariyerini dusunmek zorunda verseydin 4.5 m.euro kalirdi sende kazanirdin o da

Hala hain muhabbeti devam ediyor adam kariyerimi dusundum arabistana gittim diyor ne alakasi var hainlikle. Bu zıkkımi para icin oynuyorlar adamda kariyerini dusunmek zorunda verseydin 4.5 m.euro kalirdi sende kazanirdin o da

Her topcu her sene su isi yapsa bu piyasa donmez

Saygi duymayacaksan kontrat imzalamayacaksin. Bir yillik imzala o halde

Akhisar maçında penaltı sonrası yüzündeki o gülüşü unutan var mı!

Sözleşme imzaladıysan oynuyacaksın nasıl kulüp sana o sözleşme üzerine para ödemek zorundaysa sen de top oynamak zorundasın yok ben istemiyorum zam yapın diyemezsin o zaman 1 yıllık sözleşme yapsaydın sezon sonu bakarız deseydin 3 senelik sözleşme yapıp 1 sene sonunda zam istemek olacak iş değil.

herkese para dagitacaksak 3 sene icinde iflas bayragi cekerdik

gomis zaten tabiri caizse bok gibi para kazaniyordu burada, buna ragmen daha cok para istiyordu

gelecek sene muhtemelen daha kotu bir performans gosterecek olan bir emektara bu kadar para gömmenin bir anlami yoktu

Her topcu her sene su isi yapsa bu piyasa donmez

Saygi duymayacaksan kontrat imzalamayacaksin. Bir yillik imzala o halde
sende adama soz vermr o halde niye veriyorsun.
Tavlamak icin yap kur sonra ya ben seni begenmemistim, geçiniz.

Ayrıca futbol takımlari nasıl yatırımlık alır çakarım diye futbolcularla anlasıyor satın alıyorsa bu da aynı olay. Ayrıca adam istedigi yere gidebilir yahu aldigin bedelin uzerinde bonservis getirmis ve gitmis sanki bonservisini alip gitmis gibi muameleler yapmayi birakin.

sende adama soz vermr o halde niye veriyorsun.
Tavlamak icin yap kur sonra ya ben seni begenmemistim, geçiniz.

Ayrıca futbol takımlari nasıl yatırımlık alır çakarım diye futbolcularla anlasıyor satın alıyorsa bu da aynı olay. Ayrıca adam istedigi yere gidebilir yahu aldigin bedelin uzerinde bonservis getirmis ve gitmis sanki bonservisini alip gitmis gibi muameleler yapmayi birakin.

Ne sozu ya? Futbolda soz diye bir sey yoktur. Kontrat vardir.

Gitsin ama kontratli oyuncuyken ucunda kupa olan bir macta yaptiklari kabul edilemezdi. Bunun da otesinde paragozlugune canak tutmaya deger bir gecmisimiz de yoktu yani. Sabikali bir herif ayrica daha once de yapmis.

Sözleşme imzaladıysan oynuyacaksın nasıl kulüp sana o sözleşme üzerine para ödemek zorundaysa sen de top oynamak zorundasın yok ben istemiyorum zam yapın diyemezsin o zaman 1 yıllık sözleşme yapsaydın sezon sonu bakarız deseydin 3 senelik sözleşme yapıp 1 sene sonunda zam istemek olacak iş değil.
tamamda sozlesme revize etmeme uzerine bir politika uygulasak evet dedigin dogru. Ama 700 bin alan adamin sozlesmesini 1.7ye cikarmayi biliyoruz. Bak ne diyorum adama sozel olarak soz verilmis ve yerine getirin demis sonra transfer doneminde kulup bulup gitmis. Şampiyonluga en çok kaykıda bulunmuş aldiginin kat uzerinde bonservis getirmis gitmis.

6 ay once almis oldugumuz adam icin yazin gitsin diyoruz degil mi adam plan yapmis 3 senelik sozlesmeye imza atmis o halde sozlesmeyi tamamlayacak. Kulup daha cok kazanmak isterken sorun yok ama futbolcu kazanmak isteyince auv.

Hain ariyorsaniz baska yerlerde arayin.

Gomis hain falan değil yönetim işgüzarlık yapmaya kalktı elinde patladı. Avrupa gelirlerinden olduk üstüne Diagne kazığını yedik. Adamın kontratı var göndermiyorum desen ne olacak ? Sezon başı Gomis ve Feghouliye mobbing yapıldı.

Geri
Üst Alt