Bafétimbi Gomis İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tulun sazı eline aldı. Mancini varken böyle bir hamle yapamıyordu, şimdi meydanı boş bulunca istediği gibi at koşturmaya başladı.

+4m imza parası deniyor.

+Gomis bir daha satışı olan futbolcu değil.

+Doumbia için 9-10m geçiyor.

+ Bu durumda 5m üstüne koyarsak Doumbia'yı alabiliyoruz.

+ 26 yaşındaki Doumbia 29'da bile transfer yapsa herhal yukarda 5m€ para getirir.Yani ne zarar ne kar.En kötü ihtimalle.

+Bu durumda sorulması gereken soru şu DoumbiaGomis mi ?

-Nacizane görüşüm Doumbia 4-2-3-1'in kanadında da oynar 4-3-3'te de.Santraforda da Gomis'ten 2 kat fazla gol atar.

Daha 28 yaşındaymış 3 yıl oynasın ordan katara 4-5 e göndeririz keita ayarında. :)

Tulunun bi tarafına monte olsun gomis ulan kimsin sen yaw kimmm bu kadar yetkiyi kim veriyor sana her b.ka burnunu sokuyosun git lan bu camiadan babanın çiftliği değil burası

Ya beyler Gomis Sirf Bedava diye aliyoruz Bunlari Hep tulun öneriyor Tulunun aldiklari ne zaman saglam cikiyor.20 tane adam aldiriyor 1-2 tane saglam digerleri cöp insan Adam akilli forvet alir Gomis kim ya.Baskan Sponsordan gelen para ile Adam akilli forvet alsin.Gomisin Lyon maclarini izliyorum Herifte Calim ozelligi yok.Mevlutten farki yok bunun.

Gomis bana göre %100 doğru tercih. Şuan bütçe kısıtlamasına giderken, boşta bu kalitede bir forvet varken macera aramaya gerek olmadığını düşünüyorum. İnanılmaz katkı sağlar gelirse...

Başkan yönetsin takımı. TD'ye vereceğimiz parayla bir oyuncu daha alırız.

Seydou Doumbia olmuyorsa alınacak forvet Gomis tüm şartlarımız ve durumumuz değerlendirilirse.

Fakat Bülent Tulun sadece bu transfer için Mancini'nin kuyusunu kazdıysa gerçekten işimiz var demektir.

Heyecan yapmayalım.

Gökhan töre >> FB

Olcan >> BJK

Gomis >> BJK

;)

Bu adnan polat & adnan sezgin ikilisi kadar hainler gelmemistirdaha

Adamlar kimi sevdiysek yolladilar: keita, giovani dos santos...

Simdi kanat kanat diyoruz dos santos tas gibi oynuyordu adami yolladilar

Bu sene bizde olsa sampiyonduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt