Bafétimbi Gomis İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis 149 Maç 67 Gol 13 Asist son 3 sezonu.

Burak 126 Maç 85 gol 27 asist

Gomis olur da 4. , 5. alternatifimiz olsun.Sonuçta fırsat transferi de değil. O biçim para kaldıracak.

Torres-Eto'o isimlerini karşılayamayız zaten.Chelsea 20m€ istiyormuş Torres'e.

Benim aslında aklımdan Soldado geçiyor.Tottenham santrafor bakıyormuş.Adebayor kalır Soldado gider.Tamam Torres'e yaklaşır maliyeti ama yıllık Torres kadar almaz.

Doumbia gene de 1. sıradaki isim olmalı.

Salzburg'tan Alan da düşünülebilir.

Fransa ligi ile türkiye ligine göre mi kıyas? Burak gitsin atsın bakalım fransada bu kadar gol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fransa ligi ile türkiye ligine göre mi kıyas? Burak gitsin atsın bakalım fransada bu kadar gol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sow Fransa´da attigi gibi Türkiye liginde atabiliyor mu ? Burak CL´de bir sezonda 8 gol atarak, golcülügünü uluslararasi seviyede kanitlamis bir sporcudur.

daha iyisi alınabilir mi? zorlarsak belki.

çok gerekli bir hamle mi? yerine kanat alınabilir.

faydalı olur mu? mutlaka olur.

Burak yedek mi kalacak? kimsenin onu yedek bırakacağını sanmıyorum.

Burakla aynı anda oynarsa olur mu? olmaz.

Burak kanat oynatılsa? hiç olmaz.

Sneijder'in satılma ihtimali mi var? kulüp binasını basarız.

.

.

tüm kriterler göz önüne alındığında çok gerekli bir transfer olacağını düşünmüyorum.

hayırlısı olsun.

tolus gibi köy takimindan kovulan umut bile gecen sene 20 gol atti burada geciniz yani. gomis her türlü burak'tan üstün forvettir yabanci sinirlamasi olmasa bank asya'da bile zor forma giyebilecek adamlarla gelmeyin.

Swansea City’li oyuncu Tottenham maçında fenalaşıp yere yığıldı. Oksijen maskesi takılan oyuncu hemen hastaneye kaldırıldıİngiltere Premier Ligi’nde Tottenham-Swansea City maçında üzücü bir olay yaşandı.Tottenham’ın 7. dakikada Nacer Chadli’nin golüyle öne geçmesinin ardından Swansea City’li oyuncu Bafetimbi Gomis yere yığıldı.İki takımın sağlık ekibinin birlikte müdahalesiyle oksijen maskesi takılan oyuncu hemen hastaneye kaldırıldı. Gomis’in bilincinin açık olduğu bildirildi.Bir kez Fransa Milli Takımı idmanında, bir kez de Lyon’da oynarken lig maçı esnasında aniden bayılan Gomis'e vazovagal senkop teşhisi konuldu.Vazovagal senkop, aşırı sevinç, üzüntü, sıcak gibi etkenlerle tetikleniyor ve kan basıncı ile nabız düşüyor.

geçmiş olsun kara boğa.

Yorumlar müthiş miş % 70 i gomis kim lan demiş şaka gibi şimdiki halimize bak birde

Gomis'i kaçırdık , beşiktaşta iyi iş yaptı.Şu aralar formsuz gerçi.:38573:

şansal ve tumere göre ciddi bi ilişki içerisinde imiş GS kendisi ile.

Şansal Büyüka: "Haberciliğine çok güvendiğim birisinden duydum; Galatasaray'da Bafetimbi Gomis için ciddi şeyler oluyor."

nasıl manyak bi ilişki lan bu:(

3 sene aktarmalı gelecek ha.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt