Bafetimbi Gomis Resmen Al Hilal'de

Gitmesi gerekiyordu gitti iyi oldu bı şekilde yeri doldurulur

6,5 falandır kesin. Şaşırtsalar bizi hic sanmıyorum ama

Futbolda araplar tarafından kertee getirilen dünyada tek klübüz,millet araplara sokar..,bedavaya gol makinasına sahip oldu adamlar.

Elveda Kral

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomise 5 milyon imza parası artı 3 milyon yıllık ücreti verip araplara 6ya satarak 2 milyon zarar etmek müthiş başarı. Tebrikler.

Galatasaray gibi sezonu sampiyon kapatmis ve transfer donemin 1 hafta bitime kaldigi surede santraforsuz kalmasi resmen skandaldir. Gomis olur yarin bir baskasi bu fark etmez. Boyle kadro ve transfer planlamasi olamaz bir buyuk kulupte. Simdi umarim Gomis'i satarken yerine daha once en az onun kalitesinde birini bulmuslardir. Bulmamislarsa durumumuz berbat. Kaliteli forvetin yoksa buyuk hedeflerin pesinde kosamazsin.

Aylarca maaş alamadi diye triplere girse, fifaya gitse, takımı satsa ne şampiyonlugun nede CL gelirlerinin ekmegini yiyebilirdik.. Adam çatır çatır atmaya devam etti. gitmesine onun adina cok sevindim.. bizden kazandığından daha fazlasini kazanacak.. ayrica giderken bile kazandirarak gitti.. yolun acik olsun kral.. Güle güle. .

Hayırlı olsun da yine forvetsiz mal gibi ortada kaldık iyi mi..

sent via GSC

Bu sene performans veremeyecek gibiydi oyuncuların çoğu menfaatini düşünür bazıları hariç tutulabilir. Kulüpte fayda maliyet hesabını yapıp akılcı davranmıştır.

Aklıma Burak ve Umut'a kaldığımız dönem geliyor ki bu sefer ikisinden de beter Eren var korkuyorum açıkçası.

Ddk6PkVXUAYoZB3.jpg

:sarıkalp::kırmızıkalp:

Geri
Üst Alt