Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam manas destanı yazmış 2 kelimeyle daha çok like almışsın saygılarne diyon
ben en cok rodrigeze uzuluyorum. donk bile bundan fazla para aliyor. bunin kazan kaldirmasi lazim asilya herif dursundan zam istemis
yani daha ilk devre bitmeden
isterse 60 gol atsin bana ne
3 sene kontrat imzala daha 6da 1i dolmadan sozlesme isteyip kulubu zorda birak
gol atti fln tamam da garynin ne eksigi var gomisten
o da sozlesme isteyip kulubu rehin alsaydi
birakin abi bu tavirlari yapacak topcu bize clyi kazandiracak biri olmali ki bu hareketleri kabul edelim
Taraftar olarak kime ne kadar kıymet yüklememiz gerektiğini bazen( ! ! ! ) bilmiyoruz.ya herif dursundan zam istemis
yani daha ilk devre bitmeden
isterse 60 gol atsin bana ne
3 sene kontrat imzala daha 6da 1i dolmadan sozlesme isteyip kulubu zorda birak
gol atti fln tamam da garynin ne eksigi var gomisten
o da sozlesme isteyip kulubu rehin alsaydi
birakin abi bu tavirlari yapacak topcu bize clyi kazandiracak biri olmali ki bu hareketleri kabul edelim
Taraftar olarak kime ne kadar kıymet yüklememiz gerektiğini bazen( ! ! ! ) bilmiyoruz.
Gomis dediğimiz adamın oyuna değil sadece skora katkısı vardı, yani sadece son vuruşlarında biraz iyi ve genelde de ballıydı..
. Nitekim Rakipler bunu ikinci yarı farkettiğinde topla buluşmasını engellemeye başladığında da yelkenleri indirmeye başladı.
Rodi olmasa hatta bolhanda ve rakip ceza alanını besleyen orta sahamız bu sene iyi olmasaydı gomis top al, adam geç kaleyi karşına al golu at durumunda oynamak zorunda kalsa belki attığı gollerin yarısını zor geçerdi...
Ama herkes tabelaya bakarak skorun sahibini alkışlamaya alışık olduğu için yanılgımızda kıymet takdirimizde kaçınılmaz olarak yanlış adrese gidiyor.
Aynı olay dünya kupasında Belçika da yaşandı. Lukakuyu istisnasız en az 5 kere cebinden çıkaracak olan hazard skor üreten lukakunun gölgesinde anıldı her zaman... Bizdeki rodi/gomis le aynı olay....
bedava verseniz almayiz o ayyasisoldado 4m € hem yasida genc
abi sen kasimpasa'nin kocu musun?Güle güle Gomis