Bafetimbi Gomis Resmen Al Hilal'de

Satılsın satılsın da millet eşşek yüküne satarken bunlar taksitli satıyor yarı fiyatına

Satılsın dediğimiz topçuyu sattığınız fiyat yüzünden sevinemiyoruz aynı akepe hükümeti gibisiniz ne diyeceğimi şaşırdım.

Petrol zenginiyiz diye geçiniyorlar ama parayi da üç taksitle ödeyecekler.

Iyyy, pis fakirler.

Adamı arar mıyız, ararız. Bulduğunu atan oyuncu bulmak kolay değil. Ama gitmesi de %100 doğruydu. Ne kadar inkar etse de aklı fikri paraydı adamın ve menajeri yabancı basına demeç vermekten hiç çekinmiyordu. Daha da beteri sahada aşırı isteksiz durup takımı baltalamasıydı ki bu sezon geçen sezon yaptığının çeyreğini yapamayacağını belli etmişti.

İnşallah düzgün birilerini bulabilir bizimkiler az da vakit kaldı ama düşünmüşlerdir herhalde olacakları. Tabii haliyle 2 adam lazım şu an hücum hattına iş daha zor.

ya herif dursundan zam istemis
yani daha ilk devre bitmeden
isterse 60 gol atsin bana ne
3 sene kontrat imzala daha 6da 1i dolmadan sozlesme isteyip kulubu zorda birak
gol atti fln tamam da garynin ne eksigi var gomisten
o da sozlesme isteyip kulubu rehin alsaydi
birakin abi bu tavirlari yapacak topcu bize clyi kazandiracak biri olmali ki bu hareketleri kabul edelim
ben en cok rodrigeze uzuluyorum. donk bile bundan fazla para aliyor. bunin kazan kaldirmasi lazim asil

Gomissporlulari Al Hilal forumuna uğurlayalım. Galatasaraylılar burada kalsın.

ya herif dursundan zam istemis
yani daha ilk devre bitmeden
isterse 60 gol atsin bana ne
3 sene kontrat imzala daha 6da 1i dolmadan sozlesme isteyip kulubu zorda birak
gol atti fln tamam da garynin ne eksigi var gomisten
o da sozlesme isteyip kulubu rehin alsaydi
birakin abi bu tavirlari yapacak topcu bize clyi kazandiracak biri olmali ki bu hareketleri kabul edelim
Taraftar olarak kime ne kadar kıymet yüklememiz gerektiğini bazen( ! ! ! ) bilmiyoruz.
Gomis dediğimiz adamın oyuna değil sadece skora katkısı vardı, yani sadece son vuruşlarında biraz iyi ve genelde de ballıydı..
. Nitekim Rakipler bunu ikinci yarı farkettiğinde topla buluşmasını engellemeye başladığında da yelkenleri indirmeye başladı.
Rodi olmasa hatta bolhanda ve rakip ceza alanını besleyen orta sahamız bu sene iyi olmasaydı gomis top al, adam geç kaleyi karşına al golu at durumunda oynamak zorunda kalsa belki attığı gollerin yarısını zor geçerdi...
Ama herkes tabelaya bakarak skorun sahibini alkışlamaya alışık olduğu için yanılgımızda kıymet takdirimizde kaçınılmaz olarak yanlış adrese gidiyor.

Aynı olay dünya kupasında Belçika da yaşandı. Lukakuyu istisnasız en az 5 kere cebinden çıkaracak olan hazard skor üreten lukakunun gölgesinde anıldı her zaman... Bizdeki rodi/gomis le aynı olay....

Taraftar olarak kime ne kadar kıymet yüklememiz gerektiğini bazen( ! ! ! ) bilmiyoruz.
Gomis dediğimiz adamın oyuna değil sadece skora katkısı vardı, yani sadece son vuruşlarında biraz iyi ve genelde de ballıydı..
. Nitekim Rakipler bunu ikinci yarı farkettiğinde topla buluşmasını engellemeye başladığında da yelkenleri indirmeye başladı.
Rodi olmasa hatta bolhanda ve rakip ceza alanını besleyen orta sahamız bu sene iyi olmasaydı gomis top al, adam geç kaleyi karşına al golu at durumunda oynamak zorunda kalsa belki attığı gollerin yarısını zor geçerdi...
Ama herkes tabelaya bakarak skorun sahibini alkışlamaya alışık olduğu için yanılgımızda kıymet takdirimizde kaçınılmaz olarak yanlış adrese gidiyor.

Aynı olay dünya kupasında Belçika da yaşandı. Lukakuyu istisnasız en az 5 kere cebinden çıkaracak olan hazard skor üreten lukakunun gölgesinde anıldı her zaman... Bizdeki rodi/gomis le aynı olay....

Teknik açıdan sıkıntım yok heriflen tabi her topçunun defoları var ama lig için ideal forvet
Hele Henry ve Akbaba da gelmişken iyi olurdu eğer hain olmasa

asya sampiyonlar liginde basarilar dileriz sayin benjamin franklinin torunu gomis bey

Geri
Üst Alt