Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.273
- 11.309
- 1.103
Kes, burda yazılmadan önce baskan olduğunu biliyordun sanki boş yapmaAdam başkanları kimi paylaşsınlar? Kulübün başkanı söylüyor. Üffleyip püfleyeceğine araştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kes, burda yazılmadan önce baskan olduğunu biliyordun sanki boş yapmaAdam başkanları kimi paylaşsınlar? Kulübün başkanı söylüyor. Üffleyip püfleyeceğine araştır.
Foca mı nere orasıCok sukur eger dogruysa .Tesbihte hata olmaz. GS bu transferle midesini yikatmistir.
Ekli dosyayı görüntüle 27372
adamların baskanıymış adam be kardeşim hemen trip atmadan önce bi biraz arastırın anca laf şikayetÜff şunları resmi diye paylaşmayın
Al-Hilal'in Baskani Sami Al Jaber Gomis Transferini resmen duyurdu!
Kap gelince buraya editlenecek!
Sen nasıl hissediyorsun Osman başkan, ben iş resmiyete dökülünce hafif üzüldüm gibi.adamların baskanıymış adam be kardeşim hemen trip atmadan önce bi biraz arastırın anca laf şikayet
Noldu bebe?
Sakin olun. Bosuna kirmayin birbiriniziNoldu bebe?
Adamlar 4.5 dan basladi. Biz 7.5 a cikarmisiz artik11 den basladik 6'ya kadar indik
Bedelsiz falan mi gönderdik acaba
Abi alternatifi hazırdırda 30 gol atmış adamın üzerine gelecek kadar büyük bir alternatif midir? SanmıyorumGitsin diyordum ama iş resmiyete dökülünce ikircikte kaldım, alternatifi hazırdır inşallah.
Ben de onu diyecektim Sami Al-Jaber ne zaman başkan olmuş? Kendisi 1992'den 2006'ya kadar Suudi Milli Takımının en iyi futbolcusu ve golcüsüydü...İngiltere'ye transfer yapan ilk kişiydi; 1994-1998-2002-2006 dünya kupalarında forma giymiş ve ikisinde gol atmıştı...Hakikaten çok yenetkliydi...Al Hilal futbolcusuydu ama demek ki başkan yapmışlar bu genç yaşında...
alacakları adama bağlı valla reis adam akıllı birini alırsak sorun yokta alamazsak üzüntümüz bu yıl özellikle cl de devasa boyutlara ulasacakSen nasıl hissediyorsun Osman başkan, ben iş resmiyete dökülünce hafif üzüldüm gibi.
Kendisi Suudi Tarihinin Owairan, Amini ile birlikte efsane isimlerindendir az bile takip ediliyor...Golcüden de anlar...