Bafetimbi Gomis Resmen Al Hilal'de

Terim gözden çıkarmasa Gomis gitmezdi. Dolayısıyla hocaya güvenmekten başka şansımız yok. Fiyat konusuna gelince 6 m ise rezillik, 7.5 ise kötü değil. Yaş ve mantalite konularını düşünürsek.
Bu saatten sonra tüm sorumluluk Terimde...

Kafalar basmıyor herhalde KAP açıklaması sandığımı belirttim algılar kıt olunca normal
güzel kardeşim neden hakaret ediyorsun bak gecende forumun yuzde 90nı obez falan dedın göbeklerını kasıyor dedın ayıp yanı su tavırlar. ıyı forumlar dıler sevdıklerınle bılıkte hayrlı bayramlar dılerım

Eger 10 milyonun altindaysa sicayim boyle transfere. Gotu boklu culyanolar josefler 10-12 milyonlara gidiyor, rekorlar kirmis bizi sampiyon yapan en formda doneminde olan adam 6-7 milyon ha.

Eger dogruysa yonetimde bir zahmet defolup gitsin. Bu kadar is bilmemezlik olmaz.

Yazik

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eger 10 milyonun altindaysa sicayim boyle transfere. Gotu boklu culyanolar josefler 10-12 milyonlara gidiyor, rekorlar kirmis bizi sampiyon yapan en formda doneminde olan adam 6-7 milyon ha.

Eger dogruysa yonetimde bir zahmet defolup gitsin. Bu kadar is bilmemezlik olmaz.

Yazik

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat hakkını helal et insan olanlarla ve konuştuklarımla helalleşiyorum benimki helal olsun

Adebayor tarzı,statik olmayan,çevresindekilerle al veri iyi olan 2 tane adam alsınlar 15 gol atsın razıyım ben.2 adam totalde 20 üstüne çıkarsa yine şampiyon oluruz.CL bu sene beklentim yok.Puan toplayıp pot atlamadıkça beklentimiz düşükte kalmalı zaten.EL gidip maksimum puanı toplasak bu sene bana yeter.Alacağımız adam Adebayor'un yarısı kadar oyunun içinde aktif olsa yeter valla

Piyasada oyuncu yok abi, çok zor bu dediğin özelliklerde oyuncu bulmak.

musap kufur etmeden nasil duracak la. adamin dna sina ters. moderatorlukle cezalandirilmis.

Geri
Üst Alt