Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Onu en son yapacağım ne o öyle samimiyetsiz kandil tebriği gibi bu arada sen de hakkını helal et ben senden razıyım hürmetlerTüm forumdan topluca bi helallik iste en iyisi hocam.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu en son yapacağım ne o öyle samimiyetsiz kandil tebriği gibi bu arada sen de hakkını helal et ben senden razıyım hürmetlerTüm forumdan topluca bi helallik iste en iyisi hocam.![]()
Sen ettin zaten sıranı savdın kalabalık etmeEtmirem
Üstat hakkını helal et insan olanlarla ve konuştuklarımla helalleşiyorum benimki helal olsun
Onu en son yapacağım ne o öyle samimiyetsiz kandil tebriği gibi bu arada sen de hakkını helal et ben senden razıyım hürmetler
Selamün Aleyküm üstat hakkını helal et bu başlığı baya kastım başlıkta helalleşeceğim son kişisi benim hakkım varsa helal olsun hayırlı bayramlar6m Euro yapacağınız işe sıçayım
Yıllık 8 alacakmış .
Cepte 3-4 m Euro kalıyor artık stoper forvet ortasaha alırsınız o paraya.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
diğer forumlarda peşindeyim başkan haberin olsun. emre akkayanın forumunda ozellıkle .İdare et 7-8 saatim kaldıben sözümü tutarım baktım gelmeyen var toplu bir mention postu atacağım
![]()
O ne biçim uyarı abi kulağınızı çekerim der gibiRahat duracakmisiniz yoksa illahi Konudan mi atalim?
İllaki olacak o MusapRahat duracakmisiniz yoksa illahi Konudan mi atalim?
musap kufur etmeden nasil duracak la. adamin dna sina ters. moderatorlukle cezalandirilmis.
dedigin gibiyse tezegi avuclarizİhtimal dahi vermiyorum.
Atarsan at yaw önemli değil, Bana yazılana cevap veriyorum ekstra yaptığım bişey yokRahat duracakmisiniz yoksa illahi Konudan mi atalim?