Bafetimbi Gomis Resmen Al Hilal'de

Murhan admin nerede ya konuda kavga cikmis

ub.msji

Al Hilal TV de başkan az önce bir demeç vermiş. H.O. bitmiş.

Paco Alcacer'i alacak değiliz ya, ortalama altı bir herif alınacak, sıkıntı plansızlık.

Bari Feg de gitse de elimiz biraz güçlense.

Yüzyılın enayiliği. Aynı yaştaki Tosic bile 5 milyona satılmışken, gelmiş geçmiş en çok gol atan ve şampiyonluk getiren adamı 7'ye verdik.

Piyasada oyuncu yok abi, çok zor bu dediğin özelliklerde oyuncu bulmak.
Madem Gomis'i böyle satma düşünceleri vardı fenerin aldığı Slimaniyi zamanında bağlayacaklardı.Piyasada bu özelliklere en yakın adam o vardı.İlk maçında al veri fena gelmedi bana.Yine son haftaya bırakıp dımdızlak kalacağız sanırım

Aston villada bir azman var 30 milyona alabiliriz

ub.msji

Madem Gomis'i böyle satma düşünceleri vardı fenerin aldığı Slimaniyi zamanında bağlayacaklardı.Piyasada bu özelliklere en yakın adam o vardı.İlk maçında al veri fena gelmedi bana.Yine son haftaya bırakıp dımdızlak kalacağız sanırım
Evet en iyi tercih o olurdu Gomis varken dahi istediğim bir oyuncuydu. Tutar tutmaz bilemem ama özellik bakımından ideal bir oyuncu bizim lig için.

zaten son haftaya bıraktık üstüne kuş kadar paraya sattık o paraya şey bile çekilmez çok fena babalara geldik

golcü transferi ligin kaderini cizer genelde bizde de öyle olacak çöpün birini alırsak gecmis olsun

Evet en iyi tercih o olurdu Gomis varken dahi istediğim bir oyuncuydu. Tutar tutmaz bilemem ama özellik bakımından ideal bir oyuncu bizim lig için.
Çok gol attırırdı o adam bence bizim takımda.Fenerde o işi yapabileceği etrafında çok adam yok ama bizde arkada epey skor yapabilecek adam oldu Emre'nin de gelmesiyle.Fener'de sönük kalabilir belki ama bize gayet uyardı

6 ya gitti herhalde net bilgi varmı artı bonus diyorlar

millet 10-12 ye satarken biz bizi şampiyon yapan adamı bu fiyata vermek gerçekten içimi acıtıyor

Geri
Üst Alt