Bafetimbi Gomis Resmen Al Hilal'de

Resmen Sneijder dümeninin aynısı döndü. Para uğruna satılması gerekiyordu. Taraftar bu kadar seviyorken gözden düşürmek gerekiyordu. Başardılar.

Neyse.

Ben Gomis’in bu sene bize katkısı olacağını düşünmüyordum. Yolu açık olsun. Bizi zor dönemde şampiyon yaptı. Ama ondan büyük Galatasaray!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Resmen Sneijder dümeninin aynısı döndü. Para uğruna satılması gerekiyordu. Taraftar bu kadar seviyorken gözden düşürmek gerekiyordu. Başardılar.

Neyse.

Ben Gomis’in bu sene bize katkısı olacağını düşünmüyordum. Yolu açık olsun. Bizi zor dönemde şampiyon yaptı. Ama ondan büyük Galatasaray!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendi kendini gözden düşürdü. Akhisar maçındaki tavırları unutulmadı. Geçen sezon attığı golden sonra para için değil hareketinin bile yalan olduğu gösterdiği tavırla belli oldu. Ne kendisinin zam isteği bitti, ne de menajerinin.

Ergen ergen sen olsan bari çalmayacak stadyumda... Henüz farkında olmadığımız enfes bir gelişme. Maho beyefendi buna bozulmuş olabilir.

Belhanda da giderse saçma sapan kontratlı tek feg kalıyor sanırım.

gitmesine kızanlar ne bekliyordunuz bu adama maaşını istediği gibi 5.5 veya 6 olmasınımı bekliyordunuz bu sene fayda sağlamayacağı belliydi her iki tarafi için hayırlı oldu

Rakamlar aciklaninca ogrenecegiz beyler, az sabir.

Gomis geçen sezon bayağı gol atti ve şampiyonlukta en büyük pay onun ancak gecen sezon son 10 haftasi ve bu sezon hic iyi görüntü çizmedi. Eger kalsaydı en fazla 15 gol atardi fizik olarak bitikti. Tam zamanında sattık. Para mevzusu da taraftar gözünde bitirdi kendisini. Gecen yil 30 milyon taraftar taptik bu adama öyle sevgiyi kac topçu görmüştür yazik etti bu sevgiye..

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yav bu maasını onların karsılaması sacmalık senın transfer ıcın para girdisine ihtiyacın var o parayı gerekırse sen gırdi göster ama gomıse maas olarak öde sonucta ffpyı delmek yeni transfer yapmak ıcın para ödememız gerek

Geri
Üst Alt