Bağdat GSStore'a Saldırı

Şaşırmadım...Klasik bir Fenerbahçe şampiyonluk kutlaması...

İşte bu yüzden fb Türkiye'nin en antipatik takımı.....

Hiçbir değer yargısı olmayan,saygısız,küstah,ezik,kibirli ve kuşbeyinli bir topluluk....Spor camiasından silinmesi gerek mikrobik bir oluşum...

Polis arabası yakanlardan ne beklenir ki.

Lan hadi şampiyonluğu kaybetsen hadi neyse diyecem de, şampiyon olduğun bir günde mağaza yağmalamak neyin nesi? Çok süper küfürlerim var da size, malum forum kuralları.

Atatürkçüyüz, Cumhuriyetçiyiz diyenlere bak. Üzerinde Türk bayrağı olan formaları yakıyorlar. :redface: Şunun bunun çocukları.

Bu kaçıncı saldırı, gerçi Bağdat Caddesine store açarken bunu göze almışlardır herhalde çok belli yani saldıracakları.

Fenerbahçe bu ülkenin en büyük sivil toplum örgütü değil en büyük terör örgütüdür .

Senelerdir taraftarı ve kulüpleri kışkırttılar , polislerle çatışıp polis arabalarını yaktılar , oyuncusu küfürbaz ırkçı , başkanı asker kaçağı şikeci . Hepsi inşallah cayır cayır yanarlar . Bu arada Galatasaray varken fbyi tutanın da aklına..

Şaşırmadım...Klasik bir Fenerbahçe şampiyonluk kutlaması...

İşte bu yüzden fb Türkiye'nin en antipatik takımı.....

Hiçbir değer yargısı olmayan,saygısız,küstah,ezik,kibirli ve kuşbeyinli bir topluluk....Spor camiasından silinmesi gerek mikrobik bir oluşum...

Az yazmışsın.

Şu yakıp yıkanlar Ali İsmail'e Burak Yıldırım'a yazmaz mı birde :redface: ulan sizin gibiler yüzünden öldü onlar

Bunlar yakalanmıyor mu?Yani şimdi ben yanıma 8-10 kişi alsam istediğim yeri yağmalayabiliyor muyum?Nasıl bir ülke haline geldik...

Bunlar kadıköyde nasıl sevinilir bilmiyorlar. 2 sene önce nasıl koduysak hala acısı damaklarında demekki ondan bu hırs

Oraya girenlerin tespit edilip ceza alması için yönetim gerekeni yapmalı

Polis ne iş yapıyormuş bunlar olurken? Bunu yapan şerefsizler cezasını çekmek zorunda

Adamlar laikliğin son kalesi, adaletin bekçileri,mağrur yıkılmaz bir topluluk, cumhuriyetin bekçileri ve Türkiyenin en büyük sivil toplum örgütü aynı zamanda da çok mağdurlar sürekli kumpas üstüne kumpas kuruluyor adamlara bunca adaletsizliğe karşı sinirleri boşalmıştır çok takılmamak lazım böyle şeylere(!)

Bir yaz öğleninde uyanınca görmek dileğiyle

313486_197804820286370_1645591103_n.jpg

Bunlara bu arsizligi verenler utansin.Adamlar resmen dokunulmaz oldu koca ulkede kafalarina gore polis araci devirirler,sike yaparlar yuzsuz yuzsuz dolanirlar ceza gelmez..Eger Baskan adamsa polise kimlik tespiti yaptirir orda bu isi yapanlardan sikayetci olur soke soke zarari alir.

Geri
Üst Alt