Bağdat GSStore'a Saldırı

Gün gelecek devran dönecek arkadaşlar rahat olun ! Şimdi bu ezikler yaksın dursun ortalığı. Benzin istasyonunun yanında polis arabasını ters çevirip ateşe vermek isteyen gurudan bahsediyoruz. Onların yerine katılacağımız Ali Sami Yen ' deki ilk şmp ligi maçında o müzik çalıp tüglerimiz diken diken olduğunda tırnaklarını kemirecekler. O ara arayın yakınınızdaki fblileri onlar anlar zaten ;)

Adamlar sampiyon olmuslar hala eziklik komplekslerine yenik düsüyorlar.

Serefsiz namussuzlar allah belanizi versin.

Hazımsız köpekler! Başkan siteden bir tebrik mesajı daha yayınlasın!

Biz fener taraftari vefat ettigi icin sampiyonlugu yarim yalamak kutladik, bunlara bakin be

Gelecek sezon 10 maç ceza almalilar, tabi tff 1.lig de.

Hayvanlarin kulübü.

Fener'in başına gelen hiçbir şeye üzülmedim, ne kadar haklı olduğumu görmek sevindirici. Beter ol Fener!

Allahım sunların ligden dustugunu görelim artık yarrabbi

o konuları artık hortlatmayacakmışız.luce başlığına hergün mesaj yazan ben,konuları geriye düşürüyomuşum.

fifa ülkenin anasını ağlatırsa GS yın hakkını savunmak için sokaklara çıkarsınız artık forum ahalisi.ben de bi tarafımla gülerim o zaman.

Fener kulübü kapatılsa dahi üzülmem aksine havalara uçarım

Sent from my iPhone using Tapatalk

o konuları artık hortlatmayacakmışız.luce başlığına hergün mesaj yazan ben,konuları geriye düşürüyomuşum.

fifa ülkenin anasını ağlatırsa GS yın hakkını savunmak için sokaklara çıkarsınız artık forum ahalisi.ben de bi tarafımla gülerim o zaman.

Kim diyor yapmayın diye?

Adam gibi 10 taraftarı varsa bunlar gibileri 10000 tane... yapacak birşey yok, Gsstore'lere bu tür fb maçı günleri güvenlik koymaları gerekir.

bunun nedeni tamamen gs kompleksi gsnin başarıları yıllarca hep içlerine oturdu.gsliler de fbyi sevmez ama bu normal ezeli rakibi sevmemek ama fblilerin gs ye karşı olan aşırı kinlerinin nedeni gs nin başarılarıdır.

mal dolu memleket,x taraftarı da yapıyo-y taraftarı da yapıyo böyle şeyler,ne güzelce sevinmeyi gerçekleştirebiliyoruz ne de yenilgiyi hazmedebiliyoruz.

mal dolu memleket,x taraftarı da yapıyo-y taraftarı da yapıyo böyle şeyler,ne güzelce sevinmeyi gerçekleştirebiliyoruz ne de yenilgiyi hazmedebiliyoruz.

Dogru diyorsun. Sonuna kadar haklisin da bu herifler daha bir mal. Hepsinin icine islemis eziklik kompleksi.Galatasaray endeksli bu salaklar. Adamlar sampiyon olmus,bizim alakamiz bile yok bunlarla ne final maci ne de ne bilim baska birsey. Arada kapi gibi puan farki var. Yinede gidiyorlar böyle serefsizlik yapiyorlar. Sonra da ülkede isyan cikiyor biri birini bicakladi mi,ulan tahrik edersen tabi gelir hayvanin biri bicaklar seni.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt