Bağdat GSStore'a Saldırı

kirsin yaksin lar, fener öder ve ödemek zorunda =)

Önemli olan ödenmesi veya ödenmemesi değil. Max zarar olsa olsa 100 bin lira tutar o da tüm dükkanı yaksalar anca. Fenerli hasta beyinli adamlar, mahmut, aziz, ali koc daha niceleri ceplerinden verir koymaz hiçbirine hatta bir kaç store daha yaktırırlar.

Burda önemli olan bu beyni bedenini terketmiş adamların ceza alması. Hakim karşısına çıkması. Planlı olarak yağmalama, mala zarar verme, haneye tecavüz, toplumun huzurunu bozma suçundan bi yargılansınlar. Her sene aynı muhabbetler oluyor ben yargılanan ceza alan görmedim ülkede.

Ne biçim ülkede yaşıyosak yak birisi çıkıp parasını versin kapansın konu. Oldu babam hepsi o korkuyu yaşayacak. Suçlu bulunacak.

öyle zaten demek istemedim, bunlar hasta kafadan, sampion oluyorlar yakiyorlar, sampionj olmuyorlar yakiyorlar, la nezaman uslu yerinde duracaksiniz belli degil

fener bunu her zaman yapar çirkeflik onların işi ne eğlenmeyi bilirler ne kutlamayı her olaylarında ağır bir tahrik saygısızlık hoşgörüsüzlük mutlaka vardır senelerdir değişmez bu

Neden se aklıma yanlış anons sonrası timsah yürüyüşü yapan fenerliler geldi.

EZİKLER.

feneri falan bir tarafa bırakalım ve olaya farklı açıdan bakalım. Ortada yağmalanmış bir işletme ve bu işletmeyi yağmalayanların görüntüleri var. Normalde bunun adli bir cezası yok mu? Var. Polisin görevi bu suçu işleyenleri bulup hakimin karşısına çıkarmak değil mi? O zaman neden duruluyor?

Bu arada bir kaç kişinin yaptıklarından bir camia sorumlu tutulamaz diyenler! Her sene aynı görüntüleri izliyoruz. O zaman siz bu insanları camianızın içerisinden çıkarmak için bir yol bulacaksınız.

Ancak yine olayın en büyük suçluları aynı yere çıkıyor. 3 yıldır işlenen bir suçun cezasını veremeyen fenerasyon insanların içlerindeki kini ve nefreti büyüten en büyük kuruluş olarak, aynı kadroyla tek hücreli yaşam formlarına devam ediyorlar. Ne diyeyim ki, Allah cana vereceğine mala versin demekten başka bir söz bulamıyorum şu anda.

Bu adli bir suça girmiş görüntüdekilerin hepsinin verdikleri zarar boyutunda ceza almaları gerekiyor.

Tamam laf atmadır t-shirt basmadır .Bunlar tatlı sert şeyler . Ama bu yağmalama olağanüstü bir durumdur. Bu adamları teker teker ifşa edilip emniyete teslim edilmesi , verdiği hasarların temini gerekmektedir . Gerçi futbolcuya saldıran adamın ertesi hafta yine maça gidebildiği bir ülkedeyiz ama olsun . Yada bıraksınlar bizim gençler cezalarını versin...

Radyospor ‏@radyosporcom 21 sn.

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan GS Store mağazasına yapılan saldırıyla ilgili 15 F.Bahçe taraftarının gözaltına alındığı açıklandı. (DHA)

hadi bakalım başladılarfutbol teröristlerini içeri almaya. Artık Galatasaray kulübü avukatlarında iş. İnsallah peşini bırakmazlar.

Hapis cezası var çünkü normal şartlarda

lan sevinmeyi bile beceremiyorsun kıt zekalı mahluklar. allah bu insan görünümlü yaratıkları ıslah etsin, dikkat edin yaratık diyorum hayvan demiyorum çünkü hayvan dersem hayvanları aşağılamış olurum. aynı şeyi bizim taraftar yapsa emin olun utanırdım ama bunlar eminim kadeh kaldırıp kutluyordur bu rezilliği

Bağdat GSStore'a kendini bilmez şerefsizler saldırmış. İçerideki ürünler dışarı dökülüp yakılmışta. Hayır merak ettiğim nokta bu şerefsizler bunu yaparken bu ülkenin polisi NEREDE!

Kaçıncı oldu bu, kaçıncı!

[
BmQaRj2CMAAVhqi.jpg

BmQZb-DCUAAePju.jpg:large

BmQZN5rCIAApP_j.jpg:large

bunlar pkk lı gibi

Başkanı aziz kaptanı volkan olan takıma böyle taraftar yakışır.

Yağmalayan adamlar en az 3 yıl hapis cezası almalı. Bu bir futbol terörüdür.

Geri
Üst Alt