Bağdat GSStore'a Saldırı

Futbol teröristi demek daha uygun. O bambaşka bişey karıştırmamak gerek.

fatih karıştırmamak gerekde bende ataşehirde oturuyorum daha önce bulunduğum mahalle kadıköye bağlı idi ben bunların ne boklar karıştırdıkarını içlerinde olduğum için iyi biliyorum.çoğu şerefsiz bunların

fatih karıştırmamak gerekde bende ataşehirde oturuyorum daha önce bulunduğum mahalle kadıköye bağlı idi ben bunların ne boklar karıştırdıkarını içlerinde olduğum için iyi biliyorum.çoğu şerefsiz bunların

Şerefsiz oldukları konusunda hemfikiriz zaten. Dün sinirden yerimde duramadım. Kaybet yak, kazan gene yak.

İnsan statüsünde değil o kendi imkanlarıyla üreyen canlı bile diyemeyeceğim şeref yoksunları.

Daha öncede yapıldı bu, bu 2. oldu yanılmıyorsam.

Önemli olan kulüp olarak ne kadar üstüne düşeceğiz bu işin. Fener ödese dahi zararı, peşini bırakmamalıyız. En ağız para, hatta hapis cezalarıyla cezalandırmak lazım, bunu yapmak lazım ki birdaha yapacak olanlara küpe olsun.

Türkiye'de futbol işte bu hayvanlık gösterisinden ibaret.

Şerefsiz oldukları konusunda hemfikiriz zaten. Dün sinirden yerimde duramadım. Kaybet yak, kazan gene yak.

İnsan statüsünde değil o kendi imkanlarıyla üreyen canlı bile diyemeyeceğim şeref yoksunları.

Daha öncede yapıldı bu, bu 2. oldu yanılmıyorsam.

Önemli olan kulüp olarak ne kadar üstüne düşeceğiz bu işin. Fener ödese dahi zararı, peşini bırakmamalıyız. En ağız para, hatta hapis cezalarıyla cezalandırmak lazım, bunu yapmak lazım ki birdaha yapacak olanlara küpe olsun.

bende kulübün önce şikeci deyip sonra şampiyonluk tebriğine uyuz oldum.fener düşmesse eğer bu ligde 90 lardaki steaua bükreşin yıllarca devlet tarafından kollanması gibi fenerde kollanmaya devam eder ve bu lig izlenmez artık.

bende kulübün önce şikeci deyip sonra şampiyonluk tebriğine uyuz oldum.fener düşmesse eğer bu ligde 90 lardaki steaua bükreşin yıllarca devlet tarafından kollanması gibi fenerde kollanmaya devam eder ve bu lig izlenmez artık.

İzlenilecek bir yanı kalmadı zaten ülke futbolunun.

"Öyle diye diye tepemize çıkmadınızmı zaten, şikeyi bir iki kişi yaptı camiaya mâletmeyin, stadı bir iki kişi yaktı camiaya mâletmeyin, polis araçlarını durakları otobüsleri bir iki kişi taşladı camiaya mâletmeyin, her sene store'lara zarar verirler camiaya mâletmeyin, eee kime mâl edeceğiz biz bunu kendimizemi"

Alıntıdır.

şerefsiz fb(havuz=(malum parti)) medyada 1 tane haber yok,nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum ki,bu itoğlu itlikler neden hep bunların başının altından çıkıyor

Bu Store'da kapatılsın artık. Yürümüyor işte, bunlar insanlıktan anlamıyor. Beyin yapısı olarak bir hayvandan hiçbir farkları yok, yabani safarinin olduğu yere mağaza açılması da mantıklı bir olay değil.. Onun yerine Taksim yakınlarına bir GS Store daha açılsın.

Bağdat'a Gs Store açılır mı diyerek üste çıkmaya çalışırlarsa hiç şaşırmam.

Tabi tabi. Zaten GSStore analarına sövmüştür kesin. Ondan saldırmışlardır.

Hayır gerzekler yakmış yıkmış, bide resim çektiriyorlar. Hadi resim çektirdin bide twiter'da paylaşıyorlar. :)

Müstehak bunlara herşey. Tek nokta kulübün ne kadar üzerinde duracağı bu işte. Eğer biraz zorlarlarsa bundan sonra o GSStore önünden esas duruşta geçme olasılıkları baya baya yüksek.

Kimsenin bırak saldırmaya, yan gözle bile bakamayacak yaptırımları olmalı.

Tabi tabi. Zaten GSStore analarına sövmüştür kesin. Ondan saldırmışlardır.

Hayır gerzekler yakmış yıkmış, bide resim çektiriyorlar. Hadi resim çektirdin bide twiter'da paylaşıyorlar. :)

Müstehak bunlara herşey. Tek nokta kulübün ne kadar üzerinde duracağı bu işte. Eğer biraz zorlarlarsa bundan sonra o GSStore önünden esas duruşta geçme olasılıkları baya baya yüksek.

Kimsenin bırak saldırmaya, yan gözle bile bakamayacak yaptırımları olmalı.

Şöyle diyeyim bu tarz gerzekler her takımda vardır.Ancak fark şurada.Gs olsa,Bjk olsa onları tespit ettirmek için elinden geleni yapar,özür falan diler.Fb ise kabul etmez asla,özür falan da dilemez,onlara türlü bahanelerle sahip çıkmaya çalışır.Geçen yılki muz olayı,polis arabası devirme olayı vesaire çok örnek var.Fb hala özür diledi mi mesela?Yok.Aziz başkanlarını nasıl kolluyorlar o da belli.

bunu biz yapsaydık medya bizi idam etmişti ama bu sene alacağımız ikincilik bile bu ezikleri kahretmeye yetecektir direk ş.ligine gitmek eğlenmesini bilmeyen kültür fakirlerine kapak olacaktır

O değilde dükkan sahibine yazık. Hadi insan değilsiniz, hadi beyin hücreleriniz yeterince iyi çalışmıyor, hadi salgıladığınzı fazla gazdan dolayı beyninize yeterince oksijen gitmiyor ama insan emeğine saygı gösterecek kadar da mı akıl barındırmıyorsunuz? Tamam kapıyı kır, logoyu sök ama içeriye girip malları yağmalamak nedir arkadaş? Bu nasıl bir hayvanlığın ürünüdür? Bunları yapanları bulup Taksim meydanında soyup, asıp sallandıracaksın.

Teröristler hiç bir fark yok

Maç filan olmasa 5-10 kişi sıradan bir dükkanı bu hale getirse, mallarını alıp yaksa yıksa anında hepsi evlerinden aldırılır hırsızlık suçundan hapise atılır. Çok merak ediyorum aynı kurallar şimdi uygulanacakmı, soytarılar sizi.

Bu Store'da kapatılsın artık. Yürümüyor işte, bunlar insanlıktan anlamıyor. Beyin yapısı olarak bir hayvandan hiçbir farkları yok, yabani safarinin olduğu yere mağaza açılması da mantıklı bir olay değil.. Onun yerine Taksim yakınlarına bir GS Store daha açılsın.

Yok öyle Ermənistan Yunanistanmi orası. Bu ülkede kanun polis denen bir kurum var. GSSTORE istedigi yerde açşlır ve de çalışmaya devam eder. Feneriumuda öyle.

Bunu yapanların analarını ağlatsınlarda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt