Bağdat GSStore'a Saldırı

BmTvadcCEAAi5_z.jpg

:D

Ooh bu daha ne ki? Herifler fena içiyorlar.

Sorun o değil . Bunlar yine yırtmak için komplo diyorlar . Tutturdular komplo da komplo diye . Yukardaki şerefsizler de Galatasaraylı değil mi ? Fenerbahçe öyle bir yapıya büründü ki suç işleseler bile komplo diyerek hemen yırtıyorlar . Eğer bu taraftarlara hapis cezası gelmeyip , GS Store'ye yapılan zarar onlara kar kalırsa ben de Ankara'daki Feneriumların birini yağmalamazsam adam değilim .

Aynen.Benim kızdığım nokta bu olayın yapılmasından çok Fb camiasının sessizliği.Abdullah Kiğılı şişkosunun da Fethullah methullah demesi.Hiç utanma arlanma yok demek ki bunlarda.Ayıp be.İnsan bir özür diler en azından.

Zararı Fb karşılamayacakmış Kiğılı söyledi.Şerefsiz pislikler.Nefretimsin Fenerbahçe.

Galatasaray şampiyonluk kutlamalarını erteledi - CNN TÜRK

İşte iki camia arasındaki fark. Galatasaraylı birisi fbli birisini öldürünce hiç birimiz adamı savunmadık nefsi müdafa yaptığı halde haklı olarak kınadık. Hatta sırf fbli öldü diye şampiyonluk kutlamalarını erteledik. Onlar ise şampiyonluk kutlamalarında mağazamıza saldırıyorlar ve bunu yapanlara utanmadan sahip çıkıyorlar. Hatta bunu yapanlar Ünal Aysalın emrindeki Galatasaraylılar diyenler bile var.

Galatasaray şampiyonluk kutlamalarını erteledi - CNN TÜRK

İşte iki camia arasındaki fark. Galatasaraylı birisi fbli birisini öldürünce hiç birimiz adamı savunmadık nefsi müdafa yaptığı halde haklı olarak kınadık. Hatta sırf fbli öldü diye şampiyonluk kutlamalarını erteledik. Onlar ise şampiyonluk kutlamalarında mağazamıza saldırıyorlar ve bunu yapanlara utanmadan sahip çıkıyorlar. Hatta bunu yapanlar Ünal Aysalın emrindeki Galatasaraylılar diyenler bile var.

Aynen öyle.Kiğılı malı Feto meto dedi çok sinirlendim.

Zararı Fb karşılamayacakmış Kiğılı söyledi.Şerefsiz pislikler.Nefretimsin Fenerbahçe.

Hoşlarına gitmiş belli.

Kınama yok ama herifleri savunuyorlar.

Artık her hafta bir GSStore yakalar beyinsiz taraftarı, kulüp nasılsa karşılıyor, devlet de zaten bir günde bırakıyor bu gerçek terröristleri.

Ne kadar güzel bir ülke.

Hoşlarına gitmiş belli.

Kınama yok ama herifleri savunuyorlar.

Artık her hafta bir GSStore yakalar beyinsiz taraftarı, kulüp nasılsa karşılıyor, devlet de zaten bir günde bırakıyor bu gerçek terröristleri.

Ne kadar güzel bir ülke.

Bunun devletle çok bir ilgisi yok bence.Kulüplerin davranışlarıyla alakalı.Böyle holiganlar her takımda var.Ama Gs veya Bjk ne yapıyor özür diliyor,zararı karşılayalım mı falan diyorlar.Bunlar her seferinde komplo,provokasyon,Fethullah gülen falan diyorlar.Veya bunu yapmadıklarında dut yemiş bülbüle dönüyorlar.Hiç özürleri falan yok.Geçen yıl şampiyonluğumuzu kutlarken bile saçma sapan kinayeler yaptılar.

Bu neresinden bakılırsa bakılsın yanlış. Bir Fenerbahçeli olarak hem üzüldüm hem kızdım. Yapanlara yazıklar olsun.

Bugün basında işin arkasında başka şeyler oldugu vs yazılı. "Ürünlerin bi kısmı bi evde bulunmuş, sabıkalı hırsızlar fırsattan istifade edip olayı bi yagmaya sokmak istemişler" yazıyor ancak ne olursa olsun bu olaya karışan her kim varsa Fenerbahçe terbiyesinden nasibini almamış vandallardır.

Haberin detayı : İşte GS Store olayının emniyet raporundaki detayları!

bugün de geçsin de yarın okkalı bi küfür yazarım.. alacağım myc sorun değil zaten askere gidicem.. yeterki ban yemiyim :D

Arkadaşlar olayın gazına gelip ürünlerin bi kısmını sokak ortasında yakanları andallıkla suçladım. Ne olursa olsun bu olaya karışmamaları gerekirdi. Bunu belirttikten sonra olayın iç yüzünün de bilinmesi gerekir.

Bu bir sade saldırı degıldır. Oradaki planlı hırsızlık olayı ele geçirilen şu ürünlerden de anlaşılmaktadır. Çalanlar bir çok olaydan sabıkalı bir çetedir. Fenerbaçeli de degillerdir.

Bizim kızdıgımız ne olursa olsun bu işe karışan Fenerbahçelilerdir ki onun savunulcak bır tarafı yok tabiki.

zRrd27.jpg

Bu neresinden bakılırsa bakılsın yanlış. Bir Fenerbahçeli olarak hem üzüldüm hem kızdım. Yapanlara yazıklar olsun.

Bugün basında işin arkasında başka şeyler oldugu vs yazılı. "Ürünlerin bi kısmı bi evde bulunmuş, sabıkalı hırsızlar fırsattan istifade edip olayı bi yagmaya sokmak istemişler" yazıyor ancak ne olursa olsun bu olaya karışan her kim varsa Fenerbahçe terbiyesinden nasibini almamış vandallardır.

Senin gibilere saygımız sonsuz kardeş, keşke senin gibi örnekleri çoğaltabilseydik. Ama durum bu maalesef. Bildiğin yağmalamışlar işte, daha da bir açıklaması yok.

Bizim bilmediğimiz bir FB terbiyesimi var ?

fb terbıyesı dıyerek hangı terbıyeden bahsedıyorsun.şaibeli hapiste yatan baskanın arkasında duran taraftar mı.drogbaya trıbunlerde muz gösteren taraftar mı polis otolarına saldıran taraftarmı storeyı yagmalayan atese veren taraftar mı.fb terbıyesı dıye bır sey yok kandırmayın kendınızı.

Bizim bilmediğimiz bir FB terbiyesimi var ?

Var. Ben mesela o vandallara benziyor muyum? Mesela sen bu tarz davranan bir kısım GS'lilerle aynı mısın ?

Hepimizin ailesinde, çevresinde farklı takımları tutan çok sevdigimiz yakınlarımız var. Hepsini bu kendini bilmez cahillerle bir tutabilir miyiz ?

Bence her takımın içinde aklı başında gönül verdiği kulübün degerlerini benimseyen güzel insanlar oldugu gibi tam tersi davranışlarda bulunanlar da mevcut.

Arkadaşlar ayrı ayrı cevap vermeyeyım ancak ben santrada formalarını değiştiren Metin Oktay ve Can Bartu'yu ve bunu yadırgamayan taraftarlıgı anlatmak istiyorum. Bu Fenerbahçe -Galatasaray terbiyesidir. Aksi davrananlar kendilerini baglar. 2 tane GS'li de yarın çıkıp abuk subuk iş yaptıgında bu GS terbıyesınden degil onun şahsi terbiyesizligindendir.

Arkadaşlar ayrı ayrı cevap vermeyeyım ancak ben santrada formalarını değiştiren Metin Oktay ve Can Bartu'yu ve bunu yadırgamayan taraftarlıgı anlatmak istiyorum. Bu Fenerbahçe -Galatasaray terbiyesidir. Aksi davrananlar kendilerini baglar. 2 tane GS'li de yarın çıkıp abuk subuk iş yaptıgında bu GS terbıyesınden degil onun şahsi terbiyesizligindendir.

ilk önce basınızdaki şaibeli hapse gırmış baskanı temızleyın.camıanız bu asker kacagının arkasında.bızım rahmetlı baskanımız 6-0 yenıldıgımız macta adam gıbı tebrık etmıştır.ınsan gıbı sitemızden şampiyonlugunuzu kutlamışız.biz her turlu GS terbıyesınden bahsederız.ama sizin camianızdan terbıye namına hiç bir sey görmedık.

Geri
Üst Alt