Bahar Öztürk Galatasaray Odeabank'ta!

albanin yerini doldururmu nedir. şebnemin yerine alinmiş gibi duruyor. bizde öyle orda oynadigi gibi oynayamaz düzen içinde oynarsa iş yapar inşallah boş şutlari atsin yeter. hayirli olsun.

albanin yerini doldururmu nedir. şebnemin yerine alinmiş gibi duruyor. bizde öyle orda oynadigi gibi oynayamaz düzen içinde oynarsa iş yapar inşallah boş şutlari atsin yeter. hayirli olsun.

Biliyorum olmayacağını ama onu yerine almamışlardır herhalde derken, başka transfer de yapmayacaklar diye korkmuyor da değilim adam gibi.

Biliyorum olmayacağını ama onu yerine almamışlardır herhalde derken, başka transfer de yapmayacaklar diye korkmuyor da değilim adam gibi.

yerli en azindan. nuria ve zellous kisalarimiz olursa iyi olmaz bizim için. nevriyenin durumu nedir onu biliyorum. giderse iyi olmaz. 1 sene daha durmali. oda zirvede bitireyim diyor herhalde.

yerli en azindan. nuria ve zellous kisalarimiz olursa iyi olmaz bizim için. nevriyenin durumu nedir onu biliyorum. giderse iyi olmaz. 1 sene daha durmali. oda zirvede bitireyim diyor herhalde.

Şebnem niye bırakıyor ki basketbolu. Pozitif enerji veren bir sporcu idi. Daha 2-3 sene daha oynayabilirdi aslında.

Nevriye ise anne olmak istiyormuş ondan bırakacak diyorlar.

Şebnem niye bırakıyor ki basketbolu. Pozitif enerji veren bir sporcu idi. Daha 2-3 sene daha oynayabilirdi aslında.

Nevriye ise anne olmak istiyormuş ondan bırakacak diyorlar.

Şebnem Amerika'da avukatlığa yönelecekmiş.

Şebnem Amerika'da avukatlığa yönelecekmiş.

Kadro bayağı dağılıyor.

Nevriye, Alba, Şebnem kesin gitti. Işıl hala belli değil.

Çok güç kaybedeceğiz galiba.

Nuria Martinez-Bahar Öztürk transferleri ne derece bizi tutar oralarda bilemiyorum. İlla ki yabancı hamleleri de olacaktır ama bakalım umarım yine iddialı bir takım kurulabilir.

Barbara hamlesi bayağı ilginç oldu,hiç beklemiyordum şahsen.

Alba'nın gidişi fazlasıyla hissedileceği bir gerçek,yapabildiklerini yapacak Avrupalı yok hatta yanına bile yaklaşan olamaz.Bence Bone'yi yollayıp orayı Avrupalıyla kapatmak,forvetede Amerikalı getirmek en mantıklısı,işin hücum kısmında açığı bu şekil kapatabiliriz.

Tabi en azından Işıl ve Sancho'nun takımda tutulacağını varsayarak konuşuyorum aksi durumda hepsi çöpe.

Türk statüsünde ise Sancho'yla alakalı durum yoksa iyi,izlediğim az maçta el üstü sokup-sorumluluk alıyodu-alabiliriz de diyodum zaten iç yoktan iyidir Türk statüsünde.

Türk statüsünde ise Sancho'yla alakalı durum yoksa iyi,izlediğim az maçta el üstü sokup-sorumluluk alıyodu-alabiliriz de diyodum zaten iç yoktan iyidir Türk statüsünde.

Sancho gibi bu da devşirme imiş. O yüzden ligde sadece biri oynayabilecek.

Sancho Ocak'ta döneceği için skor opsiyonunu herhalde buradan çıkarmayı planladılar o dönene kadar.

Euroleague de zaten sorun yokmuş. Barbara da Sancho'da İspanyol sayılıyormuş.

Uzun rotasyonu içinde sanırım Nevin Nevlin ile anlaşmışız o ise Türk. Sancho ile Işıl da kadroda tutulacak diyorlar.

Euroleague kadrosu seneye büyük ölçüde

PG: Işıl Alben-Nuria Martinez-Yasemen

SG: Zellous-Ayşe

SF: Transfer-Bahar Öztürk

PF: Sancho-Nevin-Bahar

C : Bone-Transfer

gibi bir kadro ortaya çıkar.

Sancho Ocak'ta döneceği için skor opsiyonunu herhalde buradan çıkarmayı planladılar o dönene kadar.

Uzun rotasyonu içinde sanırım Nevin Nevlin ile anlaşmışız o ise Türk. Sancho ile Işıl da kadroda tutulacak diyorlar.

Bone'un sertliği yanına Ann Wauters bizdeki performansını kaybetmemişse skorer uzun olarak düşünülebilir sevdiğim basketbolcuydu.

Bahar'ı aldığımıza göre Sancho ile ilgili durum değişecek bence. Yoksa bu işe girmezdik. Nevin Nevlin deniyordu ses çıkmadı o işten.

federasyon 2 devşirneye izin vermedimi bu sene. benmi yanliş biliyorum.

federasyon 2 devşirneye izin vermedimi bu sene. benmi yanliş biliyorum.

Ben de tam bilmiyorum. Gsbasket sitesinden takip ettim.

Ayrıca bugün

Nevin Nevlin ile görüştüğümüz ve Şebnem'i kalma konusunda ikna ettiğimiz, Işıl'ı da bir şekilde tutacağımız yönünde haberler çıktı.

Bakalım umarım yine iyi bir takım kurabiliriz.

Alba'nın da eksikliğini çok fazla aratmayacak bir isim alınır umarım.

Geri
Üst Alt