Ahmet Güzel
Kırmızı Üye
- 28 Ocak 2011
- 1.514
- 0
- 996
bu nasıl bahar laaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
albanin yerini doldururmu nedir. şebnemin yerine alinmiş gibi duruyor. bizde öyle orda oynadigi gibi oynayamaz düzen içinde oynarsa iş yapar inşallah boş şutlari atsin yeter. hayirli olsun.
Biliyorum olmayacağını ama onu yerine almamışlardır herhalde derken, başka transfer de yapmayacaklar diye korkmuyor da değilim adam gibi.
yerli en azindan. nuria ve zellous kisalarimiz olursa iyi olmaz bizim için. nevriyenin durumu nedir onu biliyorum. giderse iyi olmaz. 1 sene daha durmali. oda zirvede bitireyim diyor herhalde.
Şebnem niye bırakıyor ki basketbolu. Pozitif enerji veren bir sporcu idi. Daha 2-3 sene daha oynayabilirdi aslında.
Nevriye ise anne olmak istiyormuş ondan bırakacak diyorlar.
Şebnem Amerika'da avukatlığa yönelecekmiş.
Türk statüsünde ise Sancho'yla alakalı durum yoksa iyi,izlediğim az maçta el üstü sokup-sorumluluk alıyodu-alabiliriz de diyodum zaten iç yoktan iyidir Türk statüsünde.
Sancho gibi bu da devşirme imiş. O yüzden ligde sadece biri oynayabilecek.
Sancho Ocak'ta döneceği için skor opsiyonunu herhalde buradan çıkarmayı planladılar o dönene kadar.
Euroleague de zaten sorun yokmuş. Barbara da Sancho'da İspanyol sayılıyormuş.
Uzun rotasyonu içinde sanırım Nevin Nevlin ile anlaşmışız o ise Türk. Sancho ile Işıl da kadroda tutulacak diyorlar.
Euroleague kadrosu seneye büyük ölçüde
PG: Işıl Alben-Nuria Martinez-Yasemen
SG: Zellous-Ayşe
SF: Transfer-Bahar Öztürk
PF: Sancho-Nevin-Bahar
C : Bone-Transfer
gibi bir kadro ortaya çıkar.
Bone'un sertliği yanına Ann Wauters bizdeki performansını kaybetmemişse skorer uzun olarak düşünülebilir sevdiğim basketbolcuydu.

Sancho gibi bu da devşirme imiş. O yüzden ligde sadece biri oynayabilecek.
Sancho Ocak'ta döneceği için skor opsiyonunu herhalde buradan çıkarmayı planladılar o dönene kadar.
Euroleague de zaten sorun yokmuş. Barbara da Sancho'da İspanyol sayılıyormuş.
Uzun rotasyonu içinde sanırım Nevin Nevlin ile anlaşmışız o ise Türk. Sancho ile Işıl da kadroda tutulacak diyorlar.
Euroleague kadrosu seneye büyük ölçüde
PG: Işıl Alben-Nuria Martinez-Yasemen
SG: Zellous-Ayşe
SF: Transfer-Bahar Öztürk
PF: Sancho-Nevin-Bahar
C : Bone-Transfer
gibi bir kadro ortaya çıkar.
federasyon 2 devşirneye izin vermedimi bu sene. benmi yanliş biliyorum.