- 4 Aralık 2009
- 14.099
- 10.503
- 2.498
Elon Musk'a bile fitre verecek kadar zengin.
Öyle fanatik ki oğlunun adı bile hayvan.
Öyle fanatik ki oğlunun adı bile hayvan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basketbola yatırım yapsa harika olur. Euroleague seviyesi görmek istiyoruzGS çatısında network ilişkilerini kasan bir adam.
bugüne kadar ortaya çıksa çıkardı.
en azından amatörlerden birini ele alırdı gibi düşünüyorum.
Türkiye'de futboldan sonra 2 şey geliyorBasketbola yatırım yapsa harika olur. Euroleague seviyesi görmek istiyoruz
Erkek baskette de zirve yapacak iş belli ama nedir detayı bilmemTürkiye'de futboldan sonra 2 şey geliyor
Erkek basket
Kadın voleybol
ikiside önemli- hangisinin elinden tutan olursa iyi iş yapar. VOleybola ilgim çok yoktur ama önemli çünkü Türkiye kadın voleybolu avrupada bayrak nitelikte- o nedenle mühim.
mutlaka diyordurda - ne bileyim.100 200 milyon istemiyoruz. 10 milyon ateslese güzel takım kurarız. Yönetim gel sponsor ol demiyor mu acaba?
Aynen öyle. Para verme mecburiyeti yokta yardım etse güzel olurdu.mutlaka diyordurda - ne bileyim.
bana gelip burda GS içinde kendini gösterip networkünü besliyor gibime geliyor.
sportife yardımcı olayım vs kafası bnce hiç yok adamda.
Paran olsa gsye sponsor olur muydunmutlaka diyordurda - ne bileyim.
bana gelip burda GS içinde kendini gösterip networkünü besliyor gibime geliyor.
sportife yardımcı olayım vs kafası bnce hiç yok adamda.
e tabi şu an futbol gibi değil diye biliyorum - sen ligi bile alsan Euroleague sana lisans çıkarmayabilir gibi durumlarda var galiba.Aynen öyle. Para verme mecburiyeti yokta yardım etse güzel olurdu.
Efes ile birleşme istemem. Zaten 2 takım var yarisabilecegimis. Biri efes biri fener ulker. Efes bir markadır. Bu işi yapacaksak sponsor bulmak şart.Erkek baskette de zirve yapacak iş belli ama nedir detayı bilmem
Galatasaray Efes diye takım olduğu anda işin rengi çok değişir.
ama olmaz - efes kendisi bir yerelere gelmiş bir kulüp sonuçta. Erisinlerde istemem
Euroleague için kriterler var. Biz önce bütçeyi büyütelim. Salonu dolduralım gerisi kolay. Bir şekilde önce wild card ile sonra kalıcı kalırız. Abdi ipekci günlerini özlüyorum. O atmosferleri Euroleague istemez mi sanki?e tabi şu an futbol gibi değil diye biliyorum - sen ligi bile alsan Euroleague sana lisans çıkarmayabilir gibi durumlarda var galiba.