bahattin demirbilek

tam kolpacı bu adam da. dinçer azaphan kadar katkısı yok galatasaray'a.

Kişisel servetinde son durum ne acaba? Hala sadaka verebiliyor mu Koç'a?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

GS çatısında network ilişkilerini kasan bir adam.

bugüne kadar ortaya çıksa çıkardı.

en azından amatörlerden birini ele alırdı gibi düşünüyorum.

Basketbola yatırım yapsa harika olur. Euroleague seviyesi görmek istiyoruz
Türkiye'de futboldan sonra 2 şey geliyor

Erkek basket
Kadın voleybol

ikiside önemli- hangisinin elinden tutan olursa iyi iş yapar. VOleybola ilgim çok yoktur ama önemli çünkü Türkiye kadın voleybolu avrupada bayrak nitelikte- o nedenle mühim.

Türkiye'de futboldan sonra 2 şey geliyor

Erkek basket
Kadın voleybol

ikiside önemli- hangisinin elinden tutan olursa iyi iş yapar. VOleybola ilgim çok yoktur ama önemli çünkü Türkiye kadın voleybolu avrupada bayrak nitelikte- o nedenle mühim.
Erkek baskette de zirve yapacak iş belli ama nedir detayı bilmem

Galatasaray Efes diye takım olduğu anda işin rengi çok değişir.

ama olmaz - efes kendisi bir yerelere gelmiş bir kulüp sonuçta. Erisinlerde istemem

amatör olmasa bile - Altyapı işlerine para bağışlasın misal.

çünkü Kemerburgazda 1 bina - 2 saha ana takım için bitince duracak gibi - bassın parayı destek olsun inşaata - Altyapı adam olsun.

onlara saha yapmazsan hangi çocuk kalkıp kemerburgaza gelecek ki toplu taşıma nedir oraya - olmayabilir hatta.

100 200 milyon istemiyoruz. 10 milyon ateslese güzel takım kurarız. Yönetim gel sponsor ol demiyor mu acaba?

100 200 milyon istemiyoruz. 10 milyon ateslese güzel takım kurarız. Yönetim gel sponsor ol demiyor mu acaba?
mutlaka diyordurda - ne bileyim.

bana gelip burda GS içinde kendini gösterip networkünü besliyor gibime geliyor.

sportife yardımcı olayım vs kafası bnce hiç yok adamda.

Erkek baskette de zirve yapacak iş belli ama nedir detayı bilmem

Galatasaray Efes diye takım olduğu anda işin rengi çok değişir.

ama olmaz - efes kendisi bir yerelere gelmiş bir kulüp sonuçta. Erisinlerde istemem
Efes ile birleşme istemem. Zaten 2 takım var yarisabilecegimis. Biri efes biri fener ulker. Efes bir markadır. Bu işi yapacaksak sponsor bulmak şart.

e tabi şu an futbol gibi değil diye biliyorum - sen ligi bile alsan Euroleague sana lisans çıkarmayabilir gibi durumlarda var galiba.
Euroleague için kriterler var. Biz önce bütçeyi büyütelim. Salonu dolduralım gerisi kolay. Bir şekilde önce wild card ile sonra kalıcı kalırız. Abdi ipekci günlerini özlüyorum. O atmosferleri Euroleague istemez mi sanki?

Elin monaco'su, berlin'i, bayern munihi nasıl katılabiliyorsa ( ki bunların seyircileri sinema seyircisi gibi) bizi seve seve alırlar.

Sayın Bahattin Demirbilek
Artık elini cebine attığını bir görek
Konun bile olmuş 22 sayfa
Gelip artık sadaka versen şu Koça

Geri
Üst Alt