Sami Karakoç
İmparator
tamamen uyduruyorum ama 250 450m dolar diye tahmin ediyorum benİnşaat şirketi dünyanın en büyük 200 inşaat şirketinden biri yani 10milyar dolar falan yoktur ama hatırı sayılı bir serveti vardır.
tamamen uyduruyorum ama 250 450m dolar diye tahmin ediyorum benİnşaat şirketi dünyanın en büyük 200 inşaat şirketinden biri yani 10milyar dolar falan yoktur ama hatırı sayılı bir serveti vardır.
büyük degil. sitesinde projeleri var zaten. 15 yılda 3.5 milyon metrekare insaat yapmış. sirketin yılda 100 milyon dolar brut geliri vardır en fazla. tabi insaat dısında baska geliri varsa bilemem.Esta Construction için büyük inşaat şirketi deniliyordu, oradan tahmin yapılır da çok uçuk bir bedel olduğunu sanmam.
Çok az olduğunu da sanmam ama tabii. O stadı yapmak büyük iş.
kolpaİnşaat şirketi dünyanın en büyük 200 inşaat şirketinden biri yani 10milyar dolar falan yoktur ama hatırı sayılı bir serveti vardır.
kolpaDünyanın en büyük 129. inşaat şirketiymiş
Esta Construction
Esta Construction is a contracting company operating as a general contractor and project designer in the international construction market.www.estacons.com
allahımmm 2000 miCem uzanımız mı olacak
3 milyar dolar iş hacmi iyi yav.büyük degil. sitesinde projeleri var zaten. 15 yılda 3.5 milyon metrekare insaat yapmış. sirketin yılda 100 milyon dolar brut geliri vardır en fazla. tabi insaat dısında baska geliri varsa bilemem.
Şaka mısın?
Devam eden bir Krasnodar Şehir Parkı ve gaz geliştirme projesi varmış. Milyar dolar değil ama 500 milyon doları aşan bir serveti vardır.3 milyar dolar iş hacmi iyi yav.
Rusya zaten illegal işlerin adresi; bir şeyler döndürmüştür.
Milyar doları falan yoktur ama kesinlikle.
Yıllık gelir 90 milyon dolarsa bayağı büyük demektir yav. Ne rakamları bunlarESTA KONSTRAKSHEN, OOO has 2,320 employees at this location and generates $306.05 million in sales (USD).
Esta Construction's revenue is $91 Million.
Servetitam ne kadardir bilmiyorum (belki Krasnodarin zengin sahibi sayesinde baska yerlerede para yatirmisti) ama milyarder oldugunu düsünmûyorum.
Birde şöyle bir şey var başka ülkelere başka marka isimleriyle yatırım yapmış olabilir mesela şimdi bakarken dikkatimi çekti. Türkiye'ye 2017-2018'de Benesta markasıyla giriş yapmış mesela.Yıllık gelir 90 milyon dolarsa bayağı büyük demektir yav. Ne rakamları bunlar
la adamın sitesi banane kolpa mı değil mi
max 100 milyondur demiştim. buyuk gibi gorunuyor ama dunya capında buyuk sayılmaz. enka'nın geliri 1 milyar doların ustunde ama dunyada ilk 200'de degil.Yıllık gelir 90 milyon dolarsa bayağı büyük demektir yav. Ne rakamları bunlar
Ziyaretinin sebebi ne acaba
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sitesinde yazdığına göre 17.000 çalışanı var.Koç holdingin 100.000,yıldız holingin 60.000 çalışanı olduğunu düşünürsek, gayet yüksek bir rakam.Türkiye'nin en zengin 100 insanından biridir muhtemelen.Yıllık gelir 90 milyon dolarsa bayağı büyük demektir yav. Ne rakamları bunlar