bahattin demirbilek

Esta Construction için büyük inşaat şirketi deniliyordu, oradan tahmin yapılır da çok uçuk bir bedel olduğunu sanmam.

Çok az olduğunu da sanmam ama tabii. O stadı yapmak büyük iş.
büyük degil. sitesinde projeleri var zaten. 15 yılda 3.5 milyon metrekare insaat yapmış. sirketin yılda 100 milyon dolar brut geliri vardır en fazla. tabi insaat dısında baska geliri varsa bilemem.

büyük degil. sitesinde projeleri var zaten. 15 yılda 3.5 milyon metrekare insaat yapmış. sirketin yılda 100 milyon dolar brut geliri vardır en fazla. tabi insaat dısında baska geliri varsa bilemem.
3 milyar dolar iş hacmi iyi yav.

Rusya zaten illegal işlerin adresi; bir şeyler döndürmüştür.

Milyar doları falan yoktur ama kesinlikle.

Borsada hisse senedi var mı oradan belli olur piyasa değeri defter değeri bilançosu öz kaynaklari varlığı falan BIST 100'de değildir Rusya borsasında olabilir mi

ESTA KONSTRAKSHEN, OOO has 2,320 employees at this location and generates $306.05 million in sales (USD).

Esta Construction's revenue is $91 Million.

Servetitam ne kadardir bilmiyorum (belki Krasnodarin zengin sahibi sayesinde baska yerlerede para yatirmisti) ama milyarder oldugunu düsünmûyorum.

ESTA KONSTRAKSHEN, OOO has 2,320 employees at this location and generates $306.05 million in sales (USD).

Esta Construction's revenue is $91 Million.

Servetitam ne kadardir bilmiyorum (belki Krasnodarin zengin sahibi sayesinde baska yerlerede para yatirmisti) ama milyarder oldugunu düsünmûyorum.
Yıllık gelir 90 milyon dolarsa bayağı büyük demektir yav. Ne rakamları bunlar

Bu projeler de Demirbilek'in miş.

Yıllık gelir 90 milyon dolarsa bayağı büyük demektir yav. Ne rakamları bunlar
Sitesinde yazdığına göre 17.000 çalışanı var.Koç holdingin 100.000,yıldız holingin 60.000 çalışanı olduğunu düşünürsek, gayet yüksek bir rakam.Türkiye'nin en zengin 100 insanından biridir muhtemelen.

Geri
Üst Alt