Haber Bahattin Duran: "El doğal konumda o yüzden penaltı değildir"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000141378.webp

1000141379.webp

Bahattin Duran: "Elle oynama pozisyonları, yalnızca bizim ülkemizde değil Avrupa'da da en zor konu. UEFA'da da onlarca seminere katıldım. Hakemler arasında elle oynama konusunda standart sağlanamaz. Hakemin yorumuna muhtaç. Topun ele geldiğini hepimiz görüyoruz. Sıkıntı yok. Elle oynamanın ihlal olması için bazı kriterler var. Top mu ele gitti, el mi topa gitti. Vücudunu genişletti mi, genişletmedi mi. Bu tip yorumlar farklılık gösterebilir. Bu Bahattin Duran'ın yorumudur. Benim yorumum beni bağlar. Kazımcan'ın sağ eli doğal konumda, sol eli doğal olmayan konumda. Top elle vücut arasına sıkıştı. Bu benim için doğal konum. Kazımcan'ın sağ eli doğal konumda. Sağ eli ve kolu mümkün olduğunca doğal konumda. Bahattin Duran'ın yorumu, el ve kol doğal konumda. Bu pozisyon size göre bize göre değil. Buna penaltı diyen de olur, değil diyen de olur. Bahattin Duran'ın yorumu el mümkün olduğunca doğal konumda. Oyunun devamı doğru."

Bu gece osimhenin şerefine elimi doğal konumuna almaya karar verdim

Bu pozisyon görsel zeka ile alakalı birşey o yüzden uzlaşılamaz. Penaltı falan değildir

Kırmızıyı verme sarilari verme penaltıyı verme son dakika doğal konumda olan pozisyona penaltı bekle alayiniz serefsizsiniz

Narin dokunuşlarla şekil alan eller,
Kalçadan dizlere uzayan sakin hatlar,
Fısıltı gibi titreşen ince parmak uçları,
Vücudun taşıyıcısı güçlü bilekler,
Açılan adımların ritmine uyan ayak tabanları,
Sakin bir bütünlükle çalışan tüm uzuvların armonisi.

Monte olsun biryerlerinize köpek alayı

bu karar yarın hertürlü fenere yaradı ,akbil için kötü oldu gerçi böyle karar olmasada fenere çalıyorlar

İki hakem de inanılmaz bir iş yaptı. Çok şaşkınım. Normalde penaltıyı verip sıyrılabilirlerdi.
1.orta hakem pozisyonu hızlı izlerken kolu doğal pozisyonda gördü ki öyle (hızlı izleyin)
2.var hakemi de ya belirsiz bir pozisyon için topa girnedi ya da kurala göre davranmayı göze aldı

Aynen öyle fener maçından sonra baya kişi aradık iptal ettirmek için sonuç vermiş. Baya telefonları çalmış kahpelerin.

2 sene önce fenere son sanıyede erken engin hissiyatımsı top hic degmeden penaltı vermedımı o yuzden oyna devam kardesım

Geri
Üst Alt