Murat Arslan
Kırmızı Üye
- 27 Kasım 2011
- 1.990
- 1.390
- 1.413
Bunları yayınlayıp herkesi susturacak yönetim yokki.2 sene önce fenere son sanıyede erken engin hissiyatımsı top hic degmeden penaltı vermedımı o yuzden oyna devam kardesım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunları yayınlayıp herkesi susturacak yönetim yokki.2 sene önce fenere son sanıyede erken engin hissiyatımsı top hic degmeden penaltı vermedımı o yuzden oyna devam kardesım
sene basından berisöylüyorum yönetim tarafında birgariplikler var bu sene misal başkan olacak herif ısrarla konusmuyorBunları yayınlayıp herkesi susturacak yönetim yokki.
Ele temas nerede?
Ele temas nerede?
Belden eline geliyorOynanmış olmasın bu görüntü? Çünkü topun sadece bele çarparak o şekilde yavaşlaması biraz zor gibi
dünkü pozisyondan bağımsız el konusunda kuralların çok saçma bi şekilde belirlenmesi ve uygulanması çok rahatsız olduğum bi konu zaten, benzer pozisyon bizim aleyhimize olsa ne kadar sinirleneceğimi de biliyorum, sizin adınıza konuşmak gibi olmasın ama buradaki herkesin penaltı diyeceğini de biliyorum