Haber Bahattin Duran: "El doğal konumda o yüzden penaltı değildir"

trio komple penaltı yok diyor bana da öyle gelmişti, bi tek b.yıldırım yoruma açık bence pen dedi ama o da var çağırmaz fln dedi

başka hakem hocaları ne diyor acaba

reddit'te de yabancılar pen yok fln demiş pozisyonu paylaşan fblilere

Trioda Deniz Çoban, Bahattin Duran yok dedi Bülent Yıldırım penaltı dedi.

bülent yıldırım pen diyor

zaten genelde birisi illa farklı görüşte olup diğer takım taraftarları da memnun olsun diye hemfikir olmuyor

davinson pozisyonuna kırmızı degil deme işi fenerlileri dengeleme falanmi nedir? Penaltiya buradan yok diyerek karsimiza aldik. Şimdi birde kirmizi demeyelim diye baska bir akıl mantık bulamadim

john duran ile bir akrabalığı var mı?

Vay bee. fbye her maç 3 er 5 er olan pozisyonlar bize bi kere olunca ortalık nası yıkılıyo ya. Ateş aldı resmen her yer. Herkes cayır cayır yanıyor penaltı penaltı diye ortalıkta. fbye 20 kere olurken herkes sırıtıyordu.

1)El doğal konumda
2)Önce bel bölgesine çarpıyor, öyle geliyor.

Buna penaltı diyen kör cahildir

pozisyon penaltı dostlar

1000141476.gif

dünkü pozisyondan bağımsız el konusunda kuralların çok saçma bi şekilde belirlenmesi ve uygulanması çok rahatsız olduğum bi konu zaten, benzer pozisyon bizim aleyhimize olsa ne kadar sinirleneceğimi de biliyorum, sizin adınıza konuşmak gibi olmasın ama buradaki herkesin penaltı diyeceğini de biliyorum

özellikle fenerin ve diğer herkesin başarılarımıza sürekli leke sürmesi ve ağlaması karşısında %99 haklıyız ama her tekil olayda da haklı olmak zorunda değiliz dostlar

Geri
Üst Alt