Bakalım Küfürcü Emre'nin Cezası Ne Olacak?

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
1364112553-emretepe.jpg

Felipe Melo'ya retweet'den ceza vererek tarihe geçen kurulların, daha önce tescilli ırkçılık, küfür, kavga olaylarına karışmış gücün adamı Emre Belözoğlu'na kaç maç ceza vereceklerini merakla bekliyoruz.

Fenerbahçe de Gökhan Gönül şoku gibi artık klasik haline gelen, ve kart görse de minumum'dan ceza alan Emre'nin bu kez hangi bahane ile yine mümkün olan en az ceza ile yırtacağını da başta forum ahalisi olmak üzere bütün Galatasaray'lıların takip etmesini rica ederiz.

küfür etmemiş ayıp ettik hakemler adına özür diliyoruz derler geçerler

Gesendet von meinem HTC One_M8

EN alt sinirdan ceza verirler.

Same shit like always.

Bu sefer gereken cezayı alacak diye düşünüyorum ,
kemiksiz 3 maç ve yukarısı .

Olur mu ne cezası. Emre' yi görseniz saha dışında çok şeker bi çocuk.

GT-I9300 Tapatalk

Manyak bu adam manyak baska bi açıklaması olamaz. Hiçbir hırs bunun sahada kendini kaybettiği hale getiremez. Bol bol küfür ile anılacak futbolu bıraktığında da.

2 maç verirler 1 tanesini kupada ceker diğer hafta sahada olur ne bekliyorsunuz . emre ne yaptıki ? temiz çocuk emre ben küfür ettiğine inanmıyorum . bence hakeme ceza verilmeli

Cevabı belli olan bir soruyu sormaya gerek yok bence. Ayakkabıdan rahatsız oldum ona küfür ettim gibi saçma bir açıklama yapar. Ceza fln almaz.

2 maç verirler tahkim de 1 maç olur rezil ülkede alıştık böyle şeylere

ya bir takımda sürekli bağıran küfür eden birisinin olması hiç sağlıklı değil fener bir an evvel bu herifi şutlamalı..

faydasından çok zararı var aynı şekilde alves içinde geçerli..

Baytar'a verilen cezanin aynisi buna da verilmeli... Yeter artik her mac aynisi

3 boyutlu gözlükle 6 saat incelerler, dudak okuma uzmanlarını seferber ederler ve 1 maçlık cezasının ardından ilk 11'deki yerini alır.

hakemlerin konusmalari yayinci kurulus tarafindan kaydediliyor. orda allah belani versin gibilerinden birseyler söylemis.

franco nun madrid i neyse rte ninde fb si o oldu şike yaparlar kurtarılır hermaç hakem hatası ses eden yok futbolcusu küfreder sevgi pıtırcığı olur yeter ulan

Geri
Üst Alt