Bakalım Küfürcü Emre'nin Cezası Ne Olacak?

Ne... Ceza mı?

Bu işten biz ceza o tohumuna necasetlediğim ödül alır çıkar.

Bizde 5 sezonda 1 kırmızı görmüş , Fenerde 6 sezonda 4 kırmızı.
Ama asıl değinilmesi gereken; Bu 4 kırmızı buzdağının görünen yüzü. Yani o rakamın 2-3 hatta belkide 4 e katlanması gerekirken sadece 4 kırmızı ki onlarda artık "Güneş balçıkla sıvanmaz" tarzındakiler.

B31yVjQIMAAXvkI.jpg

ama o disarda cok iyi cocuk derler yirtar 2 macla aziz itiraz eder 1 maca indirirler

Tarihe geçer bu ceza. Tek kelimeyle rezillik.

Adam gibi adamdır Emre. Saha dışında sanki kanatsız bir melek.

Aslında ayıp ediyoruz çocuğa. Çok üstüne gidiyoruz.

Aaaaaa ama Emre iyi çocuk aslında...Dışarıda var olan melekvari kanatları görülebilir,böyle kürek kemiklerinin oradan çıkan 2 tane kanadı var,ben gördüm şaşırdım,nutkum tutuldu..Böyle nur yüzlü bir insan görmedim...Yüzüne bakarken gözlerim kamaştı,acayip sulandı...Göz doktoruna gittim... Doktor da sormaz mı "Emere'yi mi gördün" diye..Dışarıda adamın iyiliği sarmış dört bir yanı...

Formayı sırtına geçirdiğinde kanatları görünmüyor,sıkıntı o. Formaya sığmıyor kanatları,mecburen büküyor,sırtı acıdığından da yüz ifadesi hep gergin...O yüzden bu meleği koruyalım...

(TFF araklasın bu yazımı,gerekçe olarak yayınlasın..Hadi yine iyisin Demirören)

emre anladığım kadarıyla biraz meczup

Dalga geçmek amacı ile mi yazdın bilemedim ama dediğin doğru.Normal bir insan değil Emre.Neden hala Emre bunları yapmamalı, hareketlerini düzeltmeli diyorlar anlamıyorum.Adam 34 yaşında daha ne düzelmesi belli ki adamın akıl sağlığı yerinde değil, ben artık Emre'ye kızmıyorum.

Dalga geçmek amacı ile mi yazdın bilemedim ama dediğin doğru.Normal bir insan değil Emre.Neden hala Emre bunları yapmamalı, hareketlerini düzeltmeli diyorlar anlamıyorum.Adam 34 yaşında daha ne düzelmesi belli ki adamın akıl sağlığı yerinde değil, ben artık Emre'ye kızmıyorum.
yok hocam ciddi ciddi düşünüyorum. fatih tezcan var bi de hal ve tavırlarından meczup olduğu yönünde düşüncelere sevkeden insanı.

SICAK HABER: PFDK, Emre Belözoğlu'na 1, Mustafa Pektemek'e 2 maç men cezası verdi. Fenerbahçe'ye ise 110 bin TL para cezası verildi.

1 maç TFF şaşırtmadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt