Bakambu, Galatasaray İçin Geliyor

Bu seneki transfer politikamız hiç içime sinmiyor, takıma seviye atlatacak oyuncu yerine hep alternatif alıyoruz.
Oturmus bi omurgamiz oldugu icin olabilir mi

Forvetinde icardi var kimi alacaksin seviye atlatacak

angelino mu alternatif

8 noya da adam alacaz daha ne

Oturmuş bir omurga var oyuncu kaybetmediğimiz sürece, Bomba 8 numara bomba sol bek bomba 10 numara dışında "seviye atlatacak" adam ihtiyacı yoktu.
Sol bek geldi ötekiler yolda
İcardi gelecek
İnşallah Rashica da gelecek.
Ezber yorumlardan kaçınalım sanki 6 mevkiye star ihtiyacı varmışcasına.

Star oyuncu alalım desek
Kalecinden iyi kaleci
Stoperlerinden iyi stoper
Beklerinden iyi bek
6 numarandan iyi 6 numara
Kanatlarından iyi kanat
Forvetinden iyi forvet

BULAMAZSIN. E o zaman ? Kalanlara da çalışma yapıldığı ortada ayrıca Ağustos sonu fırsat çıkarsa kaçırırsın şuan panikle adam alırsan.

Oturmus bi omurgamiz oldugu icin olabilir mi

Forvetinde icardi var kimi alacaksin seviye atlatacak

angelino mu alternatif

8 noya da adam alacaz daha ne
Kerem Demirbay- Bakambu- Fred adı geçenler Fred iyi durumda değildi pek şu an nasıl bilmiyorum, Kerem ve Bakambu max alternatif olur zaten. Angelino okey evet, diğer söylentiler takımda pek fark yaratmayacak gibi onu dedim. Halilin geri alınmasını da çok anlamadım mesela.

Kerem Demirbay- Bakambu- Fred adı geçenler Fred iyi durumda değildi pek şu an nasıl bilmiyorum, Kerem ve Bakambu max alternatif olur zaten. Angelino okey evet, diğer söylentiler takımda pek fark yaratmayacak gibi onu dedim.
yaş ve şartlardan dolayı istemesem de fred her türlü upgrade olur, kerem zaten daha çok alternatif.

takımda geliştirilebilecek çok mevki olduğunu sanmıyorum, bi forvet arkası ve 8 no işte

Hayırlı olsun ekibimize.

Umarım önemli goller atar ekibimiz adına.

2 yıl çok değil mi yav. Araplardan kazık da yedi oraya da gitmez daha. Seneye yatışa geçerse sıçtık.

Güzel bir fırsat transferi oldu. Nereye giderse gitsin atmış adam. Buraya da oynayarak geliyor. Icardi'nin arkasında beklese caz yapmaz. Icardi'nin yokluğunda yolda bırakmaz. Gerekirse Icardi ile birlikte oynar. İdeal bir yedek. Hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt