Bal Porsukları Lobisi İstişare ve Yardımlaşma Resmi Başlığı

yalnız bir sorun var lobidaşlar, bilmem kaç yarışmadır hep BPL şampiyonluk kazanıyor, hatta kürsüde en az 2 üyesi oluyor.

Bu durum Eurovision yarışmalarının heyecanını azaltmış durumda, tıpkı Bundesligayı domine eden Bayern Munih'in yaptığı gibi. Bir kaç yarışmaya lobi olarak katılmasak da diğer lobilerin de şampiyonluk umudu olsa???

Bilmem siz ne düşünürsünüz?

Bazı yarışmalara temsili olarak 2-3 kişi katılmışlığımız var. Lakin bizim çocuklar civa gibi olduklarından mütevellit yine ortalığı dağıtıyorlar. Yerlerinde duramıyor keratalar :D Lakin bunu bir düşünelim. Kediler ile Komodinler birleşse iyi olacak aslında :D

Yarışmada çok büyük açıklar tespit ettim şu an yasaklı listesine bakınca. :D

ohoo neler neler eklenmemiş.

veya farklı isimle geçen şarkılar var. geçen baktığımda gipsy kings-no volvere farklı isimle kaydedildiği için yasaklı gözükmüyordu :D

Bazı yarışmalara temsili olarak 2-3 kişi katılmışlığımız var. Lakin bizim çocuklar civa gibi olduklarından mütevellit yine ortalığı dağıtıyorlar. Yerlerinde duramıyor keratalar :D Lakin bunu bir düşünelim. Kediler ile Komodinler birleşse iyi olacak aslında :D
Hem logoları da hazır :D Şuna 3 yıldız daha ekleyeceğiz işte :asd22:
4bVZG0.png

ohoo neler neler eklenmemiş.

veya farklı isimle geçen şarkılar var. geçen baktığımda gipsy kings-no volvere farklı isimle kaydedildiği için yasaklı gözükmüyordu :D

Benim tespit ettiğim açıklar şampiyon olacak şarkılar ile ilgiliydi. Yabancı ve yerli efsane isimler geldi gece gece aklıma. Hem de hiç şarkısı girmemiş enteresan. :)

Benim tespit ettiğim açıklar şampiyon olacak şarkılar ile ilgiliydi. Yabancı ve yerli efsane isimler geldi gece gece aklıma. Hem de hiç şarkısı girmemiş enteresan. :)
yeni şampiyonluklar yakın diyorsun yani :hat: hadi hemen biri 78 açsın :oley:

yeni şampiyonluklar yakın diyorsun yani :hat: hadi hemen biri 78 açsın :oley:

Hemen girmem öyle. :D

Önce bir milletin aklına gelecek mi diye bekliyorum.

AC/DC şarkısı 40 yarışmadır aklımdaydı. Geçen yarışmada başka şarkısı girmese bununla 76. da yarışacaktım ki o yarışınca başkasının da gönderebileceğini bildiğimden hemen çıkardım sandıktan artık. :D

Daha önce Kansas'ı 30 yarışma bekletmiştim yine.

https://www.youtube.com/watch?v=f7zOAwoZ3Ec

kedigiller Porsukla dalga geçiyor. Top gibi oynuyorlar:asd22: Porsugu böylemi görecektim üzüldüm:D
Şimdi siz cesur porsuk diyeceksiniz biliyorum:38573:

Canım benim. Biz zaten ayarı yok, kafa gitmiş diyoruz. :D O cüsseye bu yürek. Pek çok Aslan saldırısını atlatan ve değişik taktikler uygulayan Bal Porsukları var. Neyse gerçekler ortada sizin lobiyi dürüm yaptık yedik, yemeye devam edeceğiz :D Bu dilbazlığınızı şampiyonluk farkını kapatma göstermenizi temenni ederiz :D

Hemen girmem öyle. :D

Önce bir milletin aklına gelecek mi diye bekliyorum.

AC/DC şarkısı 40 yarışmadır aklımdaydı. Geçen yarışmada başka şarkısı girmese bununla 76. da yarışacaktım ki o yarışınca başkasının da gönderebileceğini bildiğimden hemen çıkardım sandıktan artık. :D

Daha önce Kansas'ı 30 yarışma bekletmiştim yine.

seninle gurur mu duysam yoksa anneni babanı arayıp doktor mu tavsiye etsem bilemedim :D

-hey,
sato da bu lobideymis..

((( sato mu! )))
?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿

..."sato mu!!?"
_____"..sAtO mU??!!"
"... ss.. sss.. sss.. hh hh.. stt sa.a.a haat. tto...?!"
".....SATO!?"
"..hayiiiieaeaarrrr!!"
___"SATO MU!!!"
"kaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!"
_____________"Sato mu!???!"
________________"biizi kurtarieaeaean!!"
"sato muu!!!!!!!"
____________________"..yhoo yhoo.. KENDINIZI KURTARIIEANN!!-!-!"
",,,,,,,SAAATOOOOOOO!!!"
"SATO MUU!!!!!"
f0c564d.gif
MUUU!!!

Hayatta geri vites yok ki, fren olsun. Sadece ortama girerken gaz kesmeden vites düşür ki; viraj da şeklin olsun...

~ Bal Porsukları Lobisi ~

Dağlar önümde diz çökerken kayalara yalvaramam, nehirler bana akarken bir damlayla uğraşamam...

~ Bal Porsukları Lobisi ~

seninle gurur mu duysam yoksa anneni babanı arayıp doktor mu tavsiye etsem bilemedim :D

Gurur duyulacak bir şey yapmıyoruz evvela. :)

Ama şu var onu bir nevi çok inandığım bir şarkıyı yıllandırma işi gibi düşünebiliriz. Başkası akıl ederse başarılı olsun diye beklesin, o sırada ben de deneysel şarkılar ile girip eğer ki giren olmazsa üst üste şampiyonluklar için gerekli listeyi yapayım.

30 yarışmaya yakın şampiyon olmamıştım bir ara misal.

Benim için yarışmanın önemi şudur, az çok müzik kulağım olduğunu düşünüyorum ama şarkı kültürümü de buna paralel olabildiğince genişletmek isteyerek yola çıktım. Gerçekten de başlangıçta çok dar bir yelpazem vardı zaman içinde gelişti. O beklettiğim oruç dönemleri de biriktirerek ilerlemek için çok faydalı oldu hep.

Geri
Üst Alt