Bal Porsukları Lobisi İstişare ve Yardımlaşma Resmi Başlığı

Sizin yaptığınız gider, bizim hoşumuza gider...

~ Bal Porsukları Lobisi ~

Gurur duyulacak bir şey yapmıyoruz evvela. :)

Ama şu var onu bir nevi çok inandığım bir şarkıyı yıllandırma işi gibi düşünebiliriz. Başkası akıl ederse başarılı olsun diye beklesin, o sırada ben de deneysel şarkılar ile girip eğer ki giren olmazsa üst üste şampiyonluklar için gerekli listeyi yapayım.

30 yarışmaya yakın şampiyon olmamıştım bir ara misal.

Benim için yarışmanın önemi şudur, az çok müzik kulağım olduğunu düşünüyorum ama şarkı kültürümü de buna paralel olabildiğince genişletmek isteyerek yola çıktım. Gerçekten de başlangıçta çok dar bir yelpazem vardı zaman içinde gelişti. O beklettiğim oruç dönemleri de biriktirerek ilerlemek için çok faydalı oldu hep.

aynen katılıyorum, bence yarışmanın amacı mümkün olduğunca "az bilinen veya unutulan şarkıları diğer katılanların playlistine ekleyebilmek"tir ;) e bazen bunu yaparken, yanında derece veya şampiyonluk gelince insan mutlu oluyor tabi

Biri konuyu açıklasın Fransız kaldık. Lobi falan ne ayak

Dağlar önümde diz çökerken kayalara yalvaramam, nehirler bana akarken bir damlayla uğraşamam...

Sizin yaptığınız gider, bizim hoşumuza gider...

Erman Bey iyi misiniz. Herhalde içiyorsunuz uçuştasiniz. Hayirli uçuşlar:D

20120905223311418.gif

Erman Bey iyi misiniz. Herhalde içiyorsunuz uçuştasiniz. Hayirli uçuşlar:D

20120905223311418.gif
O kadar belli oluyor mu yav :D Resmi BPL başlığımızın ilk sayfalarında birkaç adet atarlı cümle kullanalım da şeklimiz olsun diye düşündüm o kadar :asd22:

Biri konuyu açıklasın Fransız kaldık. Lobi falan ne ayak

Forum çok bozdu Burak'cım, satanistler birleşip ayin yapıyor bu başlıkta :D

ESC'de kendilerine bal porsuğu diye grup kurdu beyzadeler, onun geyiği dönüyor burada.

Yok onu lobimizden sadece ve sadece Ayberk kardeşim yapabiliyor :D Son Uzay/Zaman Bükücü'dür kendileri :asd22:

Bir şey içtiğim yok yav geyik yapıyorum :D Barış'ı yaptığı espri sonrası hayal kırıklığına uğratmayayım dedim :D

Tüh... Afiyet bal şeker olsun demek için kendimi hazırlamıştım halbuki, kısmet değilmiş demek. :D

Forum çok bozdu Burak'cım, satanistler birleşip ayin yapıyor bu başlıkta :D

ESC'de kendilerine bal porsuğu diye grup kurdu beyzadeler, onun geyiği dönüyor burada.
Mevzuyu saptırmayalım lütfen :) Biz halkın ve mazlumların lobisiyiz! Sizin lobiniz gibi mason değiliz hamdolsun :asd22:

@Ayberk Çetin manilerin ile şenlendir burayı ağabey. :)

Saat 4 olmuş mani mi isterseniz bu kafayla benden,
Yorulmuş kafamızdan gelen sesler bile kedilerin şarkılarına bakar üstten,
Yarışmayı kazanırmış her zaman porsuk gibi sabreden,
Kediler önceden açılmış şimdi diyorlar bu suskunluktur bizi kahreden,
Gitsinler bir fare tutsunlar çalsınlar bir gece felekten,
Zira yapabildiklerinin en iyisi budur şu an giydikleri kefenin içinden.

Mevzuyu saptırmayalım lütfen :) Biz halkın ve mazlumların lobisiyiz! Sizin lobiniz gibi mason değiliz hamdolsun :asd22:

O değil, ikidir gayet yüksek puan alıyorum, hep ilk 5'teyim buna ne diyecen ?

Tam hızımı almışken bırakacağım yarışmayı, ama dur bakalım önümde 2 hafta var araya 1 şampiyonluk sıkıştırabilirim belki :D

O değil, ikidir gayet yüksek puan alıyorum, hep ilk 5'teyim buna ne diyecen ?

Tam hızımı almışken bırakacağım yarışmayı, ama dur bakalım önümde 2 hafta var araya 1 şampiyonluk sıkıştırabilirim belki :D
İlk 5'leri sayıyorsak ben sabaha kadar sayarım canın sıkılır kardeşim :D Şampiyonluk için çözümü ise daha önceden belirtmiştim sana kardeşim :D Başka yolu yok.

Saat 4 olmuş mani mi isterseniz bu kafayla benden,
Yorulmuş kafamızdan gelen sesler bile kedilerin şarkılarına bakar üstten,
Yarışmayı kazanırmış her zaman porsuk gibi sabreden,
Kediler önceden açılmış şimdi diyorlar bu suskunluktur bizi kahreden,
Gitsinler bir fare tutsunlar çalsınlar bir gece felekten,
Zira yapabildiklerinin en iyisi budur şu an giydikleri kefenin içinden.
Aman yarabbi! Evde sakinleştirici var mıydı yav ben bir ona bakayım...

Geri
Üst Alt