- 9 Ağustos 2011
- 60.615
- 33.998
- 3.408
Haha otobüsteyim kahkaha attım millet bana bakıyor.Tamam bundan sonra nah yarışma kazanırız![]()

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haha otobüsteyim kahkaha attım millet bana bakıyor.Tamam bundan sonra nah yarışma kazanırız![]()
Valla Fatih o otobüstekilere acıdım,umarım 3. sayfa haberlerine konu olmazHaha otobüsteyim kahkaha attım millet bana bakıyor.
Fena rüzgar var yalpaliyor ama olmaz heraldeValla Fatih o otobüstekilere acıdım,umarım 3. sayfa haberlerine konu olmaz![]()
Fatih'in laneti mi vardı bu konularda? Eyvah eyvah eyvahTamam bundan sonra nah yarışma kazanırız![]()
Lanet mi? O aşamaları çoktan geçtik be abi, karabela levelindeyiz.Fatih'in laneti mi vardı bu konularda? Eyvah eyvah eyvah![]()
Önceden söylesine ben de insan gibi konuşmaya çalışıyorum
![]()
Avatardan olmaz o istemem lazim tersinin olması için, ona da gonul usade etmiyor.fatih akça avatarı Burak yapsana kardeşim biraz bir şey deneyeceğiz.ley:
Sabiha Gökçen'e çok yakınım o yüzden belli bir mesafede duralım bundan sonra Fatih Akca bey kardeşim. Mazallah dibimizden uçaklar kalkıyor bir sıkıntı olmasın.Lanet mi? O aşamaları çoktan geçtik be abi, karabela levelindeyiz.
Baya bi uzagim abi oraya rahat olabilirsinSabiha Gökçen'e çok yakınım o yüzden belli bir mesafede duralım bundan sonra Fatih Akca bey kardeşim. Mazallah dibimizden uçaklar kalkıyor bir sıkıntı olmasın.
ESC ne olacak peki? Gelecek yarışmada şampiyonluk hayalleri kuruyordum yapılır mı bu bana?Baya bi uzagim abi oraya rahat olabilirsin
Adamlar şikenin konusunu açmış lan![]()
Adamlar şikenin konusunu açmış lan![]()
Rakip lobilerin pek bir zoruna gitti bu başlık![]()
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter duruşu.