Bal Porsukları Lobisi İstişare ve Yardımlaşma Resmi Başlığı

1- Başlığa girdim ve ne göreyim. Fatih uğramış. Sanırım önümüzdeki 10 yarışma şampiyonluğu unutabiliriz :D

2- Kediler hakikaten nankörmüş. Rezil olmasınlar diye adamlara kıyak geçtik. Lobiler öncesi şampiyonluklarını saydık. Tek yıldızda kalmalarının önüne geçtik. Hala söylenip duruyorlar. Tam Fenerbahçe kafası :D

Dün başlığa yazamadım ama bu yarışmadaki amaca herkes hakimdir diye ümit ediyorum.

Şimdiden teşekkürler... :D

1- Başlığa girdim ve ne göreyim. Fatih uğramış. Sanırım önümüzdeki 10 yarışma şampiyonluğu unutabiliriz :D

2- Kediler hakikaten nankörmüş. Rezil olmasınlar diye adamlara kıyak geçtik. Lobiler öncesi şampiyonluklarını saydık. Tek yıldızda kalmalarının önüne geçtik. Hala söylenip duruyorlar. Tam Fenerbahçe kafası :D
Kardeşim bu arada sen şampiyonlukları eksik saymışsın haberin olsun :D 27 değil 30 şampiyonluğumuz varmış bizim Alpay yeniden saydı :D Yani 6. yıldızı biz zaten takmışız :asd22:

beyler puanları whatsapptan yazdığınız gibi gönderdim az önce.

a2pGG7.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=CTmLL2n1GWk

Bu başlığı açmakla hata ettiniz.Yok bizim 5 yıldızımız var da,kürsü işgaliymiş de falan da filan da

Hırslandırıp ara verdiğim yarışmaya zorla soktunuz.Ben de Arda abiye 2 yarışmada 24 puan vererek gerekeni yaptım.:asd22:

Birazdan kutsal logomuz 6 yıldızlı olarak güncellenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

Bende bu gruba dahil olayım. Çünkü bağımsız olarak en fazla 9. olabiliyoruz.

Bu da burada bulunsun :D Yarışma esnasında koyarız diyordu sizin çocuklar :D

gZGzv5.png

Dursun tabi be ağabey. Bizde hazımsızlık sorunu yok :D Nasıl olsa üstüz, astlarımıza karşı da her zaman anlayışlıyız :D

Estağfurullah yahu ne hazımsızlığı hani bir arkadaş diyordu güncelleyelim, koyalım tabloyu diye de, üstte mesajı olan hani, yardım amacıyla benimki :D

Sampiyonluklarda kaca kac olduk simdi?

31 şampiyonluğu olan Kutsal Bal Porsukları Lobisi'nin Kutsal Amblemi güncellenmiştir. Henüz 25 şampiyonluğa ulaşamamış ve 5. yıldızı dahi henüz takamamış lobilerin allah yar ve yardımcısı olsun. 6 yıldızlı kutsal bir simge altında ezilmek kolay değildir. Çok zor çok :asd22:
rZDdP7.png

31 şampiyonluğu olan Kutsal Bal Porsukları Lobisi'nin Kutsal Amblemi güncellenmiştir. Henüz 25 şampiyonluğa ulaşamamış ve 5. yıldızı dahi henüz takamamış lobilerin allah yar ve yardımcısı olsun. 6 yıldızlı kutsal bir simge altında ezilmek kolay değildir. Çok zor çok :asd22:
rZDdP7.png

Bizimde 35 şampiyonlugumuz var. MSE bizde şampiyon oldu.:D Bundan sonra size su yok. Şimdide ben şampiyon olacagim.

Geri
Üst Alt