Balanta'nın Menajeri İstanbul'da!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
images

Dünyaca ünlü futbolcu menajeri Pini Zahavi İstanbul'a geldi. Zahavi, pazar günü Galatasaray ile transfer için masaya oturacak

İstanbul'da transferde sıcak saatler yaşanıyor...Ama öyle sıradan bir isim değil. Pini Zahavi bugün öğleden sonra İstanbul'a geldi. Zahavi, dünyadaki neredeyse tüm birinci sınıf transferlerin içinde yer alan, Avrupa'nın dev kulüplerinin çalıştığı bir isim. Pini Zahavi, yarın Galatasaray ile masaya oturacak.

ASLAN'A BALANTA

Galatasaray'ın istediği Arjantin'in River Plate takımında oynayan Eder Balanta'nın yetkisi kendisinde. Yarın sarı-kırmızılılarla görüşerek transferde ilerleme kaydetmeye çalışacaklar. Bilindiği gibi stoper transferinde Eder Balanta, Roberto Mancini'nin listesinde bir numarada. 21 yaşındaki sol ayaklı stoper aynı zamanda Kolombiya Milli Takımı ile 12 gün sonra başlayacak Dünya Kupası'nda da forma giyecek.

3 Puan - Zahavi'nin çantası transfer dolu!

Doria Olsaydi Harika olurdu.Doriaya Gelecegin Thiago Silvasi deniliyor yonetim 10-12 milyon kiysa 10 sene defansimizi cozer bu Ayni Bruma-Telles gibi.

Bence ilgilenilen defans oyuncusu Astori değil Kayoute Balanta bu tarz oyuncular gündemde.

:ka25: bu herifler neyi cozmus ancak agentlarinin mortgage sorununu cozmuslerdir

GECHINIZ

Kardes Ben botafogo maclarini izleyen birisi olarak cok iyi stoper.Dunya kulupleride pesindeymis galiba ama bize gelme ihtimali az. Doriayi aldik mi Alternatif olarak ugur demirok tamamdir.Balantayi tam bilemiyorum videolarindan anlasilmaz iyi stoper oldugu maclarini izlemek lazim.Mancini hala Astori,Ranoccha israr ediyor.Bence iyi stoperler degil tabi mancininin vardir bildigi.

Balon haber olmasin..?

Kardes Ben botafogo maclarini izleyen birisi olarak cok iyi stoper.Dunya kulupleride pesindeymis galiba ama bize gelme ihtimali az. Doriayi aldik mi Alternatif olarak ugur demirok tamamdir.Balantayi tam bilemiyorum videolarindan anlasilmaz iyi stoper oldugu maclarini izlemek lazim.Mancini hala Astori,Ranoccha israr ediyor.Bence iyi stoperler degil tabi mancininin vardir bildigi.

bir bakima haklisin

ufak boylu stoperler istemiyoruz artik

Geri
Üst Alt