Balanta'nın Menajeri İstanbul'da!

Scout ekibimiz Fm 2014 Databasesini kullanıyor sanırım. Her neyse..

Balanta Stoper ve sol bek oynayabiliyor. Hamleli bir stoper. Aynı zamanda oyun kurucu.

elimizde patlar.bir sürü defans oyuncusu aldık kim urfalujsinin verdigi katkıyı verebildi.bize avrupada buyuk kluplerde oynamış uluslarası tecrübesi olan stoper lazım.defansı toparlayacak lider bir adam lazım.inşallah alınmaz bu adam

Futbolcu ile ilgili bilgim yok ancak genel bir futbol prensibinden söz edecegim.. Hedef sahibi ve zirveye oynayan istisna bir kac takim haricinde hicbir takim savunmanin ortasini 2 genc stopere emanet etmez.Bizde Semih'in banko oynayacagi düsünülürse onun yaninda ikinci bir genci oynatmak (istedigi kadar potansiyelli olsun) büyük risk barindirir. Keza bu genc stoperlerin yapacagi ardarda birkac basit hata onlarinda özgüven sorunu yaratacak ve zaten sabirsiz olan taraftarin homurdanmasina yol acacaktir.. Bence alinmasi gerekn stoper PSG'den ayrilmasi gündemde olan Alex yada onun gibi tecrübeli sert ve lider bir stoper olmali..

Yanliz yabanci stoper alınıyorsa

Muslera

Stoper

Melo

Sneijder

XXX

Bir hak kaliyor geriyor

Bence koray ve hakan ile!orasini götürürüz..chedjou da var belirsiz durumu

* LG G2 Tapatalk *

Tecrübeli stoper diyoruz bjk ayarında transferler 8 yabancı sınırı var bunlarla mı dolduracaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne kadar cok sacma yorum yazan var kardesim. Bu kadar genc ve yildiz olma potansiyelli oyuncularin pesinden kos, bi turlu laf atma veya elestiri. Bi defa tv basina gecin de mac izleyin 90 dakika.

Yasli oyuncu alirsin, niye genc oyuncu alip kendi yildizimizi yetistirmeyiz laflari olur, gider butun elit takimlarin pesinden kostugu cocuklari takip edersin, belki alirsin belki alamazsin, yine bos bos yorumlar.

Vallah gidin once bilgi sahibi olmaya bakin, dunyadaki haberleri takip etmeye calisin sonra tekrar yorum yapmaya calisin. Nefret ederim boyle yorumlardan ve onu yazanlardan. Benden tam 180 derece terste olan tipler. En iyisi bu yorumlari es gecmek lazim ama insan yine kendini tutamiyor. Futbolcuyu tanimiyorsan yorum yapmaktan kaciniz. Benim derdim iyi oyuncu kotu oyuncu degil, bazi mantiksiz bakis acilarina karsi bu yazim.

Sizi mutlu etmek ne kadar zor gercekten....

Yanliz yabanci stoper alınıyorsa

Muslera

Stoper

Melo

Sneijder

XXX

Bir hak kaliyor geriyor

Bence koray ve hakan ile!orasini götürürüz..chedjou da var belirsiz durumu

* LG G2 Tapatalk *

Koray hakan fail olur korayın yanına alex iyi gider aslında ama muslera sırıtıyor isde orada

Ne kadar cok sacma yorum yazan var kardesim. Bu kadar genc ve yildiz olma potansiyelli oyuncularin pesinden kos, bi turlu laf atma veya elestiri. Bi defa tv basina gecin de mac izleyin 90 dakika.

Yasli oyuncu alirsin, niye genc oyuncu alip kendi yildizimizi yetistirmeyiz laflari olur, gider butun elit takimlarin pesinden kostugu cocuklari takip edersin, belki alirsin belki alamazsin, yine bos bos yorumlar.

Vallah gidin once bilgi sahibi olmaya bakin, dunyadaki haberleri takip etmeye calisin sonra tekrar yorum yapmaya calisin. Nefret ederim boyle yorumlardan ve onu yazanlardan. Benden tam 180 derece terste olan tipler. En iyisi bu yorumlari es gecmek lazim ama insan yine kendini tutamiyor. Futbolcuyu tanimiyorsan yorum yapmaktan kaciniz. Benim derdim iyi oyuncu kotu oyuncu degil, bazi mantiksiz bakis acilarina karsi bu yazim.

Sizi mutlu etmek ne kadar zor gercekten....

Alper bence biraz sakin ol bence herkes rehavet içinde öyle isimler telafuz ediliyorki heyecan yapıyor herkes klasik ortaya isimler atılıyor o gelsin bu gelsin dalgasında herkes birde maalesef 5+3 gibi yabancı sınırı olduğu için herkes direk hazır oyuncu istiyor potansiyele tahammülü yok kimsenin özelliklede alınıp patlıyanlar olunca iyice ortalık kızışıyor bana kalsa bende neler söylüyom ama çok feci taşlıyorlar sonra o yüzden bende artık girmiyorum her mevzuya özellikle Sneijder Melo Muslera gibi adamları al sat yapmaya kalkarsan direk gömüyorlar :D

isterim .

ama sırf bu adam yüzünden telles brumadan olmak isttemem.

telles bruma oynasın koray oynasın daha iyi

Geri
Üst Alt