Takım cok iyi olursa bu takımda 1-2 tane pisme seviyesindeki genc sırıtmaz. Yani onların hatalarını kapatacak oyuncular vardır. Semih-Ujfalusi örnegi gibi.
Su anda takımda acık kapatacak oyuncu bulmak zor. Öyle bir ortam yok. Yani isleyen bir makine degiliz.
Balanta 24'ünde dünyanın en iyi stoperlerinden birisi olabilir ama o seviyeye geldigi zaman zaten uçar gider. Yetistirirsin, tüm hatalarını sende yapar, herseyi sende ögrenir, gelisimini tamamladıgı zamanda tekmeyi basar. Bu is hayatındada böyle tabi.
Eksik mevkilere deneyimli oyuncular alınmasından yanayım. Acıkcası günü kurtarma transferlerinede su dakikada evet derim. Adam varsın 1 sene oynasın ama takıma seviye atlatsın, 1 sene oynasın derken ondan sonra 2-3 sene yatsın anlamı cıkmasın. Hani olur ya, gidersin Drogba gibi 34-35'lik bir oyuncu bulursun ve 1 seneligine anlasırsın...
Sana katılmıyor değilim bu sebepten dolayı mesela ben bu sene bütün yabancıları kiralama yöntemi ile alalım diyorum bonservisleri sadece Türklere harcıyalım diyorum böylesi daha mantıklı değilmi hatta kiralamalarıda satın alma opsiyonlu alırız böylece takımda tutucakmı tutmucakmı görmüş ona göre satın alırız Burdisso gibi.